Volodimir Zelenski: Pilot Ucrainean de Elita Mort intr-un Incident Aviatic

Volodimir Zelenski aduce in atentia ucrainienilor decesul unui important pilot ucrainean, care si-a pierdut viata in urma unui incident aviatic care a avut loc in regiunea Zhytomyr a Ucrainei, militarul fiind unul de elita in aviata ucraineana, astfel ca vorbim despre o pierdere foarte grea pentru tara in plin razboi cu Rusia.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ceea ce s-a intamplat, si spune ca toate circumstantele acestei tragedii vor fi investigate de catre autoritatile ucrainiene, insa desigur ca ramane in urma o persoana care si-a pierdut viata, si care putea sa ajute enorm Ucraina.

“Ieri, a avut loc un dezastru pe cer deasupra regiunii Zhytomyr. Trei piloți au murit. Printre ei se numără Andrii Pilshchikov, indicativ de apel – Jus. Ofițer ucrainean, unul dintre cei care ne-au ajutat mult țara. Foarte! Condoleanțe familiei și prietenilor, tuturor celor care i-au cunoscut pe băieți.

O anchetă pentru cele întâmplate este în desfășurare. Este prea devreme pentru a spune detaliile. Desigur, toate circumstanțele vor fi clarificate. Desigur, Ucraina nu va uita niciodată pe toți cei care au apărat cerul liber al Ucrainei. Veșnică amintire!”