Posta Romana ii AVERTIZEAZA in mod Oficial pe Romanii din Toata Tara

Posta Romana AVERTIZEAZA mod Oficial Romanii Toata Tara

Posta Romana a decis sa ii avertizeze in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre ceea ce trebuie sa stie in legatura cu modul in care aleg sa faca in aceasta perioada expeditii, iar asta deoarece s-a inmultit numarul romanilor care doresc sa expedieze obiecte interzise in colete.

Posta Romana explica mai jos care sunt obiectele interzise ce nu pot fi expediate de catre oameni, iar asta pentru ca nu putem sa punem chiar orice in coletele pe care le trimitem catre alte persoane, sau companii, si e important sa stie acest lucru oricine vrea sa expedieze diverse colete.

Deoarece s-au înmulțit cazurile în care clienții noștri expediază colete conținând obiecte interzise (cel mai mult, spray-uri/recipiente sub presiune), dorim să ne asigurăm că toți românii sunt informați cu privire la regulamentele și restricțiile în ceea ce privește trimiterea anumitor obiecte prin poștă.

Siguranța și integritatea trimiterilor voastre sunt prioritățile noastre. Există anumite lucruri care, din motive de siguranță, nu pot fi livrate prin intermediul serviciilor noastre. Vă încurajăm să verificați cu atenție aceste reguli pentru a evita orice inconveniențe și pentru a ne ajuta să menținem un mediu de livrare sigur pentru toți.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolele care pot sau nu pot fi expediate prin poștă, nu ezitați să ne contactați.