WhatsApp: Ce BLOCHEAZA pe iPhone si Android si ce NU Stiu Multi Oameni

WhatsApp Ce BLOCHEAZA iPhone Android NU Stiu Multi Oameni

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a decis sa aduca in atentia a peste 2 miliarde de oameni o informare despre care toti trebuie sa stie, iar asta pentru ca ni se explica foarte clar cum se blocheaza capturile de ecran pentru mesajele pe care le trimitem cu functia de afisare unica activata.

WhatsApp aduce in atentie faptul ca are implementat un sistem care poate bloca, in anumite conditii, capturile de ecran, insa trebuie sa fim deasemenea constienti de faptul ca nu intotdeauna poate fi realizat acest lucru, astfel ca e important sa avem grija cui trimitem asemenea tipuri de mesaje.

Despre afisarea unica a mesajelor

Trimiteți fotografii sau videoclipuri cu vizionare numai după ce media este activată persoanelor de încredere. Dacă persoana căreia îi trimiți vizualizarea odată media folosește cea mai recentă versiune de WhatsApp, mesajele tale sunt protejate cu blocarea capturii de ecran din motive de confidențialitate. Aceasta înseamnă că nu vor putea face o captură de ecran a vizualizării tale odată ce media.

Dacă persoana căreia îi trimiteți mesaje folosește o versiune mai veche de WhatsApp, este posibil să poată încă vizualiza o captură de ecran o dată media. Dar, acest lucru este temporar, deoarece testăm funcția. În viitor, nimeni care folosește WhatsApp nu va mai putea să-ți facă capturi de ecran după conținut media. Nu veți fi notificat dacă cineva încearcă să facă o captură de ecran sau o înregistrare a ecranului.

Rețineți că există și alte moduri în care media dvs. poate fi salvată. De exemplu, destinatarii pot face o fotografie sau un videoclip cu vizualizarea dvs. o dată media cu o cameră sau alt dispozitiv înainte ca aceasta să dispară, deci trimiteți-le doar celor în care aveți încredere.

Mediile criptate pot fi stocate timp de câteva săptămâni pe serverele WhatsApp după ce le-ați trimis. Dacă un destinatar alege să raporteze vizionarea o dată media, media va fi furnizată WhatsApp. Puteți afla mai multe despre raportarea mesajelor pe WhatsApp în acest articol.