Vodafone da GRATUIT Vouchere Clientilor din TOATA Romania, Cum Le Obtii Acum!

Vodafone GRATUIT Vouchere Clientilor TOATA Romania Cum Le Obtii Acum

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii cu acoperire in toata Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca le da gratuit vouchere in valoare de 100 de euro fiecare, si nu trebuie sa faca prea multe pentru a le obtine in momentul de fata.

Vodafone vorbeste mai jos despre faptul ca, pentru a obtine oricare dintre voucherele in valoare de 100 de euro, trebuie sa fim clienti care folosesc cartelele prepay ale companiei, si sa facem reincarcari, fiecare euro din suma reincarcata reprezentand o sansa de castig pentru noi, astfel ca este important sa stim acest lucru.

Vodafone da GRATUIT Vouchere Clientilor din TOATA Romania, Cum Le Obtii Acum!

Conform celor de la Vodafone Romania, procedura prin care ne putem inscrie la aceasta campanie este una cat se poate de simpla, dupa cum puteti vedea si mai jos, iar oricine poate sa profite de ea in momentul de fata, daca are o cartela prepay, milioane de clienti fiind eligibili pentru a primi banii care sunt oferiti.

Vodafone Romania stie foarte bine cat de important este pentru clientii romani sa beneficieze de campanii de acest gen in mod constant, iar asta pentru ca fidelizarea clientilor este un element central din strategiile de dezvoltare ale grupurilor de comunicatii, astfel ca vom mai vedea in viitor alte campanii de acest gen.

Sorineeeee! Dar și voi, toți ceilalți, pe care nu vă cheamă Sorin. Ne dau săptămânal 100 de premii de 100 de euro în numerar, la Cartelă. Fiecare euro credit reîncărcat e o șansă de câștig. În plus, primim și banii înapoi la reîncărcare, în aplicația My Vodafone, să ne luam gadget sau telefon nou.