WhatsApp: Informarea Importanta, ce este OBLIGATORIU sa Stii daca ai iPhone sau Android!

WhatsApp Informarea Importanta este OBLIGATORIU Stii daca iPhone Android

WhatsApp le transmite o informare extrem de importanta milioanelor de oameni din intreaga lume care folosesc platforma de mesagerie, iar asta pentru ca in atentie le aduce ceea ce trebuie sa stie in legatura cu modul in care functioneaza informatiile despre activitatea online si ultima oara cand am folosit aplicatia.

WhatsApp ofera aceste informatii pentru ca exista multi oameni care nu stiu cum sa interpreteze in mod corect detaliile de acest gen, si ar putea crede ca o persoana este activa in platforma, cand in realitate nu se intampla acest lucru, astfel ca e bine sa stiti cum sa tratati situatiile de acest gen.

Despre ultima accesare si conectare

Ultima dată văzute și online vă spun ultima dată când contactele dvs. au folosit WhatsApp sau dacă sunt online.

Dacă un contact este online, acesta are WhatsApp deschis în prim-plan pe dispozitivul său și este conectat la Internet. Cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că persoana de contact a citit mesajul dvs.

Ultima vedere se referă la ultima dată când persoana de contact a folosit WhatsApp. Prin setările noastre de confidențialitate, aveți opțiunea de a controla cine vă poate vedea ultima dată și online. Este posibil să nu puteți vedea ultima persoană văzută sau online decât dacă v-a salvat ca contact sau v-a trimis anterior un mesaj.

Puteți folosi setările pentru a controla cine vă poate vizualiza ultima dată sau online. Afla cum.

Există câteva motive pentru care s-ar putea să nu poți vedea ultima persoană văzută sau online:

  • Este posibil să fi setat setările de confidențialitate pentru a ascunde aceste informații.
  • Este posibil să fi setat setările de confidențialitate pentru a nu permite accesul la ultima dată. Dacă nu împărtășiți ultima dvs. văzută, nu puteți vedea ultima întâlnire a altor persoane de contact.
  • S-ar putea să fi fost blocat.
  • S-ar putea să nu fi vorbit cu ei înainte.
  • Este posibil să nu te fi salvat ca contact.
  • Este posibil să nu le aveți salvate ca contact.

Notă: persoanele online dintr-un fir de chat cu tine pot vedea când tastați.