Promisiunea lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi intre Rusia si Ucraina

Volodimir Zelenski face o promisiune extrem de importanta in plin razboi intre Rusia si Ucraina, iar asta pentru ca vorbeste despre lupta pe care armata tarii o vaduce fara oprire pentru eliberarea intregului teritoriu de sub ocupatia ruseasca.

“Fără îndoială, vom apăra Ucraina și vom restabili libertatea întregului nostru pământ. Fiecare dintre noi simte că aceasta va fi o Ucraina cu reguli diferite. Granițele sunt aceleași. Democrația este probabil la fel de agitată. Libertatea este una dintre cele mai mari din Europa, ca întotdeauna.

Dar, fără îndoială, nu vor mai exista „afaceri ca de obicei” de zeci de ani pentru cei care au jefuit Ucraina și s-au pus deasupra legii și oricăror reguli. Și mulțumesc forțelor de ordine ucrainene pentru hotărârea lor de a duce la o concluzie justă fiecare caz blocat de zeci de ani. Legea trebuie să funcționeze. Este atat de. Așa va fi. Glorie Ucrainei!

Mândri de curajul și acuratețea tuturor trăgarilor noștri! Sloganul „Găsiți și distrugeți” se află pe chevronul Brigăzii Separate de Artilerie a 47-a. Și este un adevărat slogan. Mulțumim soldaților Brigăzii 47 de Artilerie pentru apărarea eficientă a pământului nostru din regiunile Zaporizhzhia, Donețk și Sumy, pentru puterea din regiunile noastre de nord.

Forțele ucrainene merg înainte. În ciuda a tot și indiferent de ce spune cineva, avansăm, iar acesta este cel mai important lucru. Suntem în mișcare.”