Formula 1: Mesajul FARA PRECEDENT al lui Max Verstappen pentru Lewis Hamilton

Formula 1 Mesajul FARA PRECEDENT Max Verstappen Lewis Hamilton

Formula 1 continua in aceasta perioada cu Mare Premiu dupa Mare Premiu, insa, iar pilotii “arunca sageti” in mod constant unul impotriva celuilalt, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o noua controversa intre Max Verstappen si Lewis Hamilton, care de aceasta data are in centru “gelozia” unuia dintre ei.

Formula 1 il are in centru pe Max Verstappen in momentul de fata, iar asta pentru ca pilotul castiga cursa, dupa cursa, iar acest succes pare sa il faca gelos pe Lewis Hamilton, cel putin conform celor afirmate de catre pilotul olandez, care este de parere ca Mercedes nu prea stie cum sa piarda, dupa multi ani de succes.

Formula 1 trece acum printr-o schimbare de generatie, cel putin cand vine vorba despre pilotii care domina competitia, iar asta deoarece Max Verstappen devine principalul pilot al competitiei, in timp ce Lewis Hamilton se apropie incet, dar sigur, de retragere, chiar daca deocamdata nu da semne clare ca se va intampla asta.

“Poate că Lewis Hamilton este puțin gelos pe succesul meu actual. Genul ăsta de declarație… el poate crede că câștigă ceva cu asta, dar pentru mine nu contează. Cred că Mercedes se confruntă foarte greu cu infrangerile, după toți acești ani în care a câștigat atât de mult.

La un moment dat, trebuie să fii realist și apoi trebuie să poți aprecia ceea ce fac alte echipe. Am făcut același lucru când ei erau dominanti și am mai spus: „Trebuie să muncim mai mult pentru că nu suntem suficient de buni. Poti continua să strigi că ceea ce facem nu este atât de special… trebuie doar să te descurci cu tine însuți.”