DIGI Romania: Hotararea Oficiala, ce da GRATUIT Timp de 1 Luna Romanilor

DIGI Romania Hotararea Oficiala GRATUIT Timp 1 Luna Romanilor

DIGI Romania a decis sa ii anunte in mod oficial pe milioanele de romani din intreaga tara despre o decizie foarte importanta pe care o pune in aplicare, iar asta deoarece vorbim despre gratuitate timp de o luna de zile pentru extraoptiunea DIGI 4K, pe care oricine o poate activa pentru abonamentul de televiziune.

DIGI Romania explica mai jos ceea ce trebuie sa faca oricine pentru a beneficia de aceasta gratuitate, si a ave acces la continutul disponibil, prima luna fiind cea in care se ofera gratuitate pentru clientii din Romania, dar pentru a va bucura de acest beneficiu, trebuie sa incheiati un contract pe o perioada de 2 ani de zile.

DIGI Romania: Hotararea Oficiala, ce da GRATUIT Timp de 1 Luna Romanilor

Dupa cum puteti vedea inclusiv pe website-ul celor de la DIGI, extraoptiunea 4K ne ofera acces la canalele de televiziune DIGI 4K, Eurosport 4K si Love Nature, prin intermediul carora putem vedea competitii precum UEFA Champions League, La Liga, Premier League, sau Formula 1, asa ca exista motive sa o activam.

DIGI ofera aceste beneficii pentru oricare dintre romani, insa conditia principala este sa avem un televizor capabil sa redea continut 4K, asa ca este important sa verificati acest lucru inainte de a incerca sa redati continutul care este transmis in mod oficial pentru noi de catre grupul de telecomunicatii.

Încearcă 1 lună gratuit. Activează acum extraopțiunea 4K exclusiv pe website. Trăiește la maximum fiecare fază din UEFA Champions League, La Liga sau Premier League și simte adrenalina vitezei din timpul curselor de Formula 1. Totul la calitate UltraHD. Poți activa sau dezactiva oricând extraopțiunea, iar după luna gratuită plătești doar 5 lei / lună.