ENGIE: Noua Decizie de ULTIM MOMENT adusa un IMEDIATA Atentie a Clientilor

ENGIE Noua Decizie ULTIM MOMENT adusa IMEDIATA Atentie Clientilor

ENGIE, unul dintre principalii furnizori de energie electrica si gaze naturale pentru romani din toate colturile tarii, a decis sa aduca in atentia acestora ceea ce trebuie sa stie in legatura cu o noua decizie de ultim moment pe care a luat-o, iar asta deoarece in baza ei vom fi afectati saptamana aceasta.

ENGIE explica mai jos faptul ca in data de 8 septembrie centrele sale de relatii cu clientii urmeaza sa fie inchise, iar numarul Call Center va fi indisponibil, exceptie facand insula pe care compania o are in Baneasa Shopping City, ea ramanand deschisa de fiecare data cand restul centrelor din tara sunt inchise.

ENGIE: Noua Decizie de ULTIM MOMENT adusa un IMEDIATA Atentie a Clientilor

Conform celor de la ENGIE Romania, in data de 8 septembrie ne vom putea folosi doar de serviciile online pe care compania le ofera, pentru a rezolva orice fel de probleme am avea, astfel ca nu ne putem baza pe angajatii sai, ceea ce desigur ca este o problema extrem de serioasa pentru multa lume.

ENGIE Romania spune ca abia incepand cu data de 11 septembrie lucrurile vor reveni la normal, astfel ca trebuie sa avem in vedere acest lucru, deoarece intre timp va trebui sa asteptam pana cand angajatii companiei vor reveni in agentii, sau vor raspunde la Call Center-ul pe care compania il are acum.

Vineri, 8 septembrie, centrele noastre de relaţii clienţi vor fi închise, iar numărul de Call Center va fi indisponibil. Excepţie face insula ENGIE din Băneasa Shopping City care va funcţiona conform programului obişnuit al centrului comercial. Programul normal de funcţionare va fi reluat luni, pe 11 septembrie. Mulţumim!