Formula 1: Anunturile de ULTIMA ORA de la Lewis Hamilton privind Echipa Mercedes

Formula 1 Anunturile ULTIMA ORA Lewis Hamilton Echipa Mercedes

Formula 1 continua in acest weekend cu Marele Premiu de la Singapore, iar Lewis Hamilton a facut o serie de anunturi extrem de importante cu privire la echipa Mercedes si viitorul ei, iar asta pentru ca semnarea noului contract reprezinta un mare pas spre viitor pe care pilotul britanic il face cu echipa germana.

Formula 1 este in aceasta perioada dominata fara drept de apel de catre Max Verstappen, dar Lewis Hamilton spune ca urmatorii 2 ani de contract pe care ii are cu Mercedes vor insemna o lupta puternica pentru castigarea de noi titluri, adica exact ceea ce ii lipseste de cativa ani incoace, deja.

Formula 1 este un mediu extrem de competitiv, iar Lewis Hamilton a avut parte de lupte foarte dure cu Max Verstappen pentru a isi mentine suprematia in competitie, dar se asteapta si ca Mercedes sa ii ofere masinile potrivite pentru ca el sa isi poata duce la bun sfarsit cursele, obtinand victorii.

“Simt că asta, Monza, ar putea fi cea mai proastă pentru noi. Singapore are forță aerodinamică ridicată și, atunci când punem aripa cu forță aerodinamică mare, suntem în general puțin mai buni. Nu la fel de rău ca aici. Deci sper ca am dreptate. Scopul în acești doi ani este să lupți 100% și să câștigi un campionat mondial.

Suntem pe locul doi în campionatul constructorilor chiar acum și vrem să-i detronăm pe cei care sunt în vârf. Am încredere 100% că putem face asta. Scopul în acești doi ani este să lupți 100% și să câștigi un campionat mondial. Suntem pe locul doi în campionatul constructorilor chiar acum și vrem să-i detronăm pe cei care sunt în vârf. Am încredere 100% că putem face asta.”