E.ON: Vestile GROZAVE de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii din Romania Azi

E.ON Vestile GROZAVE ULTIM MOMENT Toti Clientii Romania Azi

E.ON, compania de energie cu unul dintre cele mai mari numere de clienti care beneficiaza de serviciile sale de electricitate si gaze naturale in Romania la ora actuala, a decis sa le aduca in atentie oamenilor ceea ce trebuie sa stie in legatura cu tot ceea ce ne este oferit gratuit ca parte a unei noi campanii.

E.ON explica in mod oficial faptul ca romanii care sunt interesati sa-si activeze factura electronica, se vor putea bucura de posibilitatea de a castiga saptamanal un telefon Samsung GALAXY A53, dar vorbim deasemenea inclusiv despre carduri cadou de 250 de LEI pentru Kaufland, care sunt oferite de catre grupul de energie.

E.ON: Vestile GROZAVE de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii din Romania Azi

Daca aceste premii ale celor de la E.ON Romania nu sunt suficiente pentru voi, atunci este bine sa stiti ca se ofera inclusiv un voucher de vacanta in valoare de 1.500 de euro, astfel ca va puteti face o vacanta aproape oriunde doriti, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru multi romani carora le plac calatoriile.

E.ON Romania stie foarte bine cati romani sunt dornici sa profite de oportunitati de acest gen, iar activarea facturii electronice poate fi facuta extrem de simplu de catre oricine, asa ca merita sa aveti in vedere ceea ce ni se spune in momentul de fata, pentru ca totul este disponibil pentru o perioada limitata de timp.

“Răspunde la apelul pentru premii! În septembrie, câștigi săptămânal un telefon dacă ai factura electronică activată. Primul pas: activează contul Myline cu factură electronică și vei avea acces gratuit la toate informațiile legate de serviciile pentru care ai optat. Chiar dacă ai deja contul cu factură activ, intri automat în cursa pentru marele premiu.

Un voucher de vacanță în valoare de 1500€ și zilnic, pentru un card cadou Kaufland de 250 lei; săptămânal*, pentru un telefon Samsung A53. În fiecare lună, schimbăm premiile săptămânale, așadar păstrează factura electronică activă pentru șanse mai multe!