America Express: Anunturi de ULTIMA ORA ale Antena 1 dupa Episodul 1 din Drumul Soarelui

America Express Anunturi ULTIMA ORA Antena 1 Episodul 1 Drumul Soarelui

America Express a debutat intr-un nou sezon numit Drumul Soarelui, primul episod fiind publicat deja pentru romanii care asteptau cu nerabdare sa vada ceea ce fac vedetele favorite in cadrul competitiei pe care multi o asteptau cu sufletul la gura de foarte multa vreme, iar acum vedere surprizele care au fost gandite.

America Express continua cu Drumul Soarelui in aceasta perioada, reality show-ul aducand in atentia romanilor o serie de noi aventuri extrem de interesante care vor tine foarte multi oameni cu sufletul la gura, asa cum este si normal pentru o competitie de acest gen, care se desfasoara in aceasta perioada.

America Express: Anunturi de ULTIMA ORA ale Antena 1 dupa Episodul 1 din Drumul Soarelui

Mai jos puteti vedea cateva imagini din episoul 1 al America Express – Drumul Soarelui de la Antena 1, acesta fiind disponibil chiar acum si pentru streaming, asa ca daca vreti sa vedeti totul, veti avea ocazia sa o faceti prin platforma pe care trustul media o are disponibila pentru toata lumea acum.

America Express va continua in urmatoarele saptamani cu foarte multe aventuri prin care vor trece vedetele pe care le puteti vedea si mai jos, iar asta pentru ca extrem de multe noutati foarte interesante ne vor fi aduse in atentie, deci e bine de stiut ceea ce se va intampla, pentru ca surprize vor exista.

Jurnal de călătorie, America Express – Drumul Soarelui, experiența fresh oferită de Kaufland Romania! Vezi CHIAR ACUM episodul 1! . Descoperă primele imagini cu provocările prin care au trecut echipele de la America Express. Ce dezvăluiri au făcut concurenții de pe Drumul Soarelui: „Ori căsătoriți, ori divorțați!”.