Volodimir Zelenski: Masurile Militare Anuntate Ucrainienilor in Razboiul cu Rusia

Volodimir Zelenski Masurile Militare Anuntate Ucrainienilor Razboiul Rusia

Volodimir Zelenski a anuntat in mod oficial o serie de masuri militare pe care le-a luat in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece presedintele Ucraieni aduce in atentia ucrainienilor din toata lumea ceea ce se intampla pe cmapul de lupta si care sunt reusitele armatei.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre eliberarea localitatii Andriivka de langa Bakhmut, dar si despre alte intalniri pe care le-a avut in ultimele zile, plus importanta pe care acestea le au in momentul de fata, dar si impactul pe care le vor avea pentru viitor.

“Am ținut astăzi o nouă întâlnire a Statului Major al Comandantului-Șef Suprem. În primul rând este partea din față. Comandantul șef Zalujni, comandanți – rapoarte despre situația în direcțiile principale.

Șeful Serviciului de Informații a Apărării Budanov – un raport separat. Ministrul industriilor strategice Kamyshin – în mod substanțial despre producția de arme și cartușe în Ucraina. În fiecare săptămână înregistrăm progresul statului în propria producție de apărare.

Există un rezultat semnificativ și foarte necesar pentru Ucraina lângă Bakhmut – soldații noștri au eliberat Andriivka. Divizia a 3-a de asalt, toate forțele implicate, cartierul general, comandant – generalul Syrsky. Băieți, vă mulțumesc tuturor!

Acțiunile noastre active continuă în apropiere de Klishchiivka și Kurdiumivka. Cea de-a 36-a brigadă marină separată operează puternic în apropiere de Opytne și Vodiane. Mulțumesc baieti!

Lângă Verbove – războinicii noștri neînduplecați, mulțumesc! Lângă Novoprokopivka – bravo! Sunt mândru de toți războinicii care ne apropie victoria! Mulțumesc tuturor celor care luptă pentru libertate și independență! Mulțumesc tuturor celor care mă ajută! Glorie Ucrainei!”