Formula 1: Anuntul lui Lewis Hamilton despre Vestappen dupa GP-ul din Singapore

Formula 1 Anuntul Lewis Hamilton Vestappen GP Singapore

Formula 1 a avut in weekend un Grand Prix extrem de interesant la Singapore, acolo unde Lewis Hamilton si Max Verstappen s-au intalnit intr-un duel care, in mod surprinzator, l-a pus pe britanic pe o pozitie finala pe podium, in timp ce pilotul olandez nu a reusit sa obtina vreo pozitionare notabila, chiar daca a castigat atatea curse in 2023.

Formula 1 n-a fost darnica cu Verstappen in weekend la Singapore, insa Lewis Hamilton sustine ca aceasta este doar o anomalie si ca nu se asteapta ca situatia din Singapore sa fie noul normal, iar asta pentru ca Verstappen is Red Bull au aratat in sezonul 2023 ca au capacitatea de a face fata foarte multor provocari, cu mare succes, in final.

Formula 1 este un mediu foarte competitiv si complex, iar la Singapore Ferrari si McLaren au avut succesul pe care-l asteptau in timp ce Lewis Hamilton s-a plasat pe locul 3, pentru prima oara in 2023 deasupra lui Verstappen si va fi interesant de vazut daca asta il va impulsiona pe britanic sa obtina alte succes similare in urmatoarele curse.

“Nu știu cu adevărat de ce s-au oprit, din punct de vedere al ritmului. Dar cred că este grozav să văd că alții, precum McLaren și Ferrari, au luat un ritm uriaș. Este grozav să văd că Ferrari a intensificat cu adevărat acest lucru și cred că este un lucru pozitiv.

Probabil, dacă te gândești bine, nu s-au dezvoltat. Evident, McLaren a adus un upgrade aici, alții aduc upgrade-uri. Lucrează la mașina de anul viitor, așa că… au mai puțin timp în tunelul de vânt, așa că probabil că folosesc o parte din mașina din acest an pentru anul viitor.”