BANCA Transilvania: Clientii Romani Instiintati, IMPORTANT Anunt Oficial pentru TOTI!

BANCA Transilvania Clientii Romani Instiintati IMPORTANT Anunt Oficial TOTI

BANCA Transilvania a decis sa-i instiinteze in mod oficial pe clientii romani din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa aduca in atentia tuturor oamenilor ceea ce ar trebui sa stie cu privire la faptul ca acum pot sa isi faca police RCA foarte rapid direct din aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android.

BANCA Transilvania explica in mod oficial mai jos faptul ca oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de acest mecanism, au la dispozitie aplicatia BT Pay pentru a emite foarte rapid polita RCA de care au nevoie, totul fiind gandit pentru a fi cat mai usor de folosit, de catre oricare dintre clienti.

BANCA Transilvania: Clientii Romani Instiintati, IMPORTANT Anunt Oficial pentru TOTI!

Conform celor de la BANCA Transilvania, atat timp cat avem un cont la banca si aplicatia BT Pay instalata in telefoanele noastre, putem sa ne bucuram de aceasta functionalitate speciala, deci nu trebuie sa ne folosim decat dispozitivele pentru a utiliza ceea ce ne este oferit, iar apoi asteptam emiterea politei.

BANCA Transilvania nu este prima care le ofera clientilor posibilitatea de a emite polite RCA direct dintr-o aplicatie bancara, asa ca aceasta nu este vreo surpriza, dar aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android poate fi descarcata in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum de catre romani.

Stiai că îți poți emite polița RCA rapid, direct din BT Pay ? Dacă ai o mașină, atunci vei găsi mai mult decât util acest feature din BT Pay. Ai toate ofertele într-un singur loc și îți poți emite polița RCA rapid, direct din app. O alegi pe cea care ți se potrivește, o plătești cu cardul și o primești pe mail. Simplu.