Kaufland: Masura pentru MILIOANE de Romani, SCHIMBAREA din Toate Magazinele

Kaufland Masura MILIOANE Romani SCHIMBAREA Toate Magazinele

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clientii din toata tara cu privire la faptul ca incepand de saptamana aceasta ne ofera posibilitatea de a ne bucura de o valoare ma imare pentru sticlele pe care vrem sa le reciclam.

Kaufland explica mai jos faptul ca pentru sticlele de plastic pe care le ducem in locatiile de reciclare din cadrul magazinelor din toata tara, vom primi 50 de bani sub forma de voucher de cumparaturi, compania confirmand faptul in toate magazinele din tara vom putea beneficia de aceasta promotie speciala.

Kaufland: Masura pentru MILIOANE de Romani, SCHIMBAREA din Toate Magazinele

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Kaufland Romania incearca sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de aceasta campanie pentru a recicla mai mult decat in mod obisnuit, lucru pe care foarte multi romani ar dori sa il faca, iar incetul, cu incetul, li se pun la dispozitie metodele de a face asta.

Kaufland Romania nu este nici prima si nici ultima companie, care face acest lucru, asa ca merita sa fim mereu atenti la ceea ce este gandit pentru noi, iar asta deoarece oricand putem sa ducem sticlele la reciclat si banii ii putem utiliza pentru a cumpara orice fel de produse din magazinele din toata Romania.

Automate de reciclare! Vino la Kaufland între 27 septembrie și 3 octombrie si ia parte la Săptămâna Reciclării. Poți aduce sticle, pet-uri și doze de aluminiu, iar noi iți oferim 50 bani sub formă de voucher de cumpărături pentru fiecare recipient adus la unul dintre aparatele de colectare selectivă din parcarea magazinului.

Implicarea Face Diferența! Voucherul este valabil de la data emiterii până pe 10 octombrie și valoarea bonului de cumpărături trebuie să fie cu cel puțin 0,01 lei mai mare decât valoarea voucherului. Recipientele colectate pot fi doar cele de băuturi alcoolice și non-alcoolice, maximum 50 bucăți/sesiune de colectare.