ENGIE: Noua Instiintare de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii din Romania

ENGIE Noua Instiintare ULTIM MOMENT Toti Clientii Romania

ENGIE, unul dintre principalele grupuri de energie care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor din intreaga tara masurile pe care le ia in cursul zilei de 4 octombrie, iar asta deoarece efectueaza lucrari pentru serviciile online pe care le ofera pentru romani azi.

ENGIE explica mai jos faptul ca, incepand cu ora 16:30, procesul de contractare online pentru electricitate si gaze naturale urmeaza sa fie indisponibil, fara a se spune si cat anume ar urma sa dureze toata procedura, dar e de presupus ca in cursul acestei zile nu vom mai putea incheia vreun contract.

ENGIE: Noua Instiintare de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii din Romania

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos al celor de la ENGIE Romania, nu exista alte modificari programate pentru a fi facute de catre companie in cursul acestei zile, asa ca nu trebuie sa ne gandim ca se va schimba altceva, lucru care nu e tocmai nou, dar care ne arata ca se fac imbunatatiri pentru noi.

ENGIE Romania nu este singurul grup de energie din Romania care ofera servicii de acest gen la ora actuala, astfel ca e bine sa ne uitam inclusiv la ceea ce este disponibil de la alte companii, pentru a ne bucura, in final, de cele mai bune servicii posibile pentru energia electrica si gazele de care avem nevoie.

Ne încărcăm sistemele informatice cu energie nouă! Lucrăm la îmbunatățirea procesului de contractare online pentru gaze naturale și energie electrică din site-ul engie, motiv pentru care în cursul zilei de miercuri, 4 octombrie, începând cu ora 16:30, acest proces va fi indisponibil. Mulţumim pentru înţelegere!