WhatsApp: 2 Mesaje IMPORTANTE pentru iPhone si Android Emise Oficial

WhatsApp 2 Mesaje IMPORTANTE iPhone Android Emise Oficial

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie pentru iPhone si Android, din intreaga lume, le aduce in atentie miliardelor de oameni doua mesaje cu privire la felul in care se pot asigura de faptul ca isi folosesc aplicatia in deplina siguranta, avand in vedere toate pericolele existente online.

WhatsApp explica in mod oficial mai jos faptul ca utilizarea codurilor de securitate pentru criptarea conversatiilor poate duce uneori la modificarea acestora, sau la imposibilitatea de a le verifica, separat fiindu-ne emis un avertisment cu privire la aplicatiile false care pot fi distribuite pe internet, dar care sunt periculoase.

Vedeți „Codul dvs. de securitate nu a putut fi verificat”

În mod normal, atunci când trimiteți mesaje criptate de la capăt la capăt, dispozitivul dvs. verifică automat atât dispozitivele conectate, cât și cele ale contactului dvs. În circumstanțe rare, este posibil ca verificarea automată să nu fie posibilă și veți vedea această notificare de securitate în chatul dvs.

Puteți continua să faceți schimb de mesaje cu persoana de contact. Procesul de verificare este opțional. Este folosit doar pentru a confirma că mesajele și apelurile pe care le trimiteți și le primiți sunt criptate de la capăt la capăt.

Pentru a verifica manual codul de securitate cu un contact, puteți atinge notificarea și urmați instrucțiunile de pe ecran. Aflați mai multe despre verificarea codurilor de securitate în acest articol despre criptarea end-to-end.

Despre avertismentul Google „Această aplicație este falsă…”

Dacă ați primit acest avertisment Play Protect de la Google, probabil că utilizați o versiune neautorizată și neoficială a WhatsApp. Din cauza problemelor de securitate, Google poate dezactiva și dezinstala aceste aplicații.

Aplicațiile neoficiale WhatsApp sunt versiuni modificate dezvoltate de terți și încalcă Termenii și condițiile noastre. Nu acceptăm aceste aplicații, deoarece vă pun în pericol confidențialitatea, securitatea și siguranța. Dacă le utilizați, nu există nicio garanție că informațiile dvs. vor fi în siguranță. Este posibil ca mesajele sau datele dvs., cum ar fi locația sau fișierele pe care le partajați, să nu fie private și sigure.