BANCA Transilvania: PREMIERA foarte IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor din Romania

BANCA Transilvania PREMIERA foarte IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor Romania

BANCA Transilvania, una dintre principalele institutii financiare care activeaza in Romania in momentul de fata, a decis sa anunte in mod oficial o premiera pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a lansat transferurile instant in euro pentru clientii persoane fizice, sau persoane juridice, deci puteti sa profitati de tot acum.

BANCA Transilvania explica mai jos ceea ce este disponibil in mod oficial pentru clientii din Romania care vor sa profite de acest sistem, iar asta pentru ca banii ajung instant la persoana catre care sunt trimisi, anul trecut fiind anuntate incasarile instant in euro, deci totul vine ca o completare normala.

Conform celor de la BANCA Transilvania, comisioanele pe care trebuie sa le platim pentru a beneficia de acest sistem sunt cele standard, deci nu trebuie sa platim vreu ban in plus pentru a putea trimite banii instant catre alte persoane, ceea ce este o veste excelenta pentru persoanele care au nevoie sa trimita rapid bani.

BANCA Transilvania este prima banca din Romania care ofera acest serviciu, astfel ca in viitor e posibil sa vedem sistemul oferit inclusiv de catre alte banci pentru clientii din toata tara, deci ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca totul sa fie oferit in mod oficial pentru noi de catre companii.

BT este singura bancă din România prin intermediul căreia clienții – persoane fizice și companii – pot face transferuri instant în euro. Banca a aderat la inițiativa europeană privind Plățile instant. Banii ajung la beneficiar în aproximativ zece secunde.

Comisioanele sunt cele standard pentru plățile în euro, în zona SEPA. Plățile se pot realiza non-stop prin anumite aplicații BT. Banca Transilvania lansează Plățile instant în euro pentru persoane fizice și companii, într-o primă etapă, anul trecut, anunțând Încasările instant în euro.

Transferurile instant în euro – plăți și încasări – înseamnă acces la bani în aproximativ zece secunde. Firmele pot realiza aceste plăți prin BT24 și NeoBT, iar persoanele fizice, tot prin NeoBT.