Lewis Hamilton si Max Verstappen, Anunturile CONTRARE privind Schimbarile din Formula 1

Lewis Hamilton Max Verstappen Anunturile CONTRARE Schimbarile Formula 1

Lewis Hamilton si Max Verstappen au facut o serie de anunturi complet contrare cu privire la schimbarile din Formula 1, care urmeaza sa fie impuse si pentru sezonul urmator, pilotii Mercedes si Red Bull discutand despre noul format al curselor de tip sprint, care le vor inlocui pe cele in 3 ture, impuse pana acum in sesiunea dinaintea marelor premii.

Lewis Hamilton este un fan al noului format pentru cursele de Formula 1, afirmand ca este mult mai bine pentru el sa participe la curse de acest gen, in comparatie cu formatul anterior, in timp ce Max Verstappen nu vrea ca aceste schimbari sa fie mentinute, el afirmand ca prefera formatul normal de curse, chiar daca el ar urma sa dispara.

Lewis Hamilton a fost in ultimii ani doar in urma lui Max Verstappen in cursele de Formula 1, astfel ca e posibil ca acest format nou sa il ajute sa se bucure de posibile victorii in viitor, insa ramane de vazut in ce masura dorintele unuia, sau ale altuia, vor fi luate in calcul si de catre cei de la FIA, pentru cursele viitoare.

Lewis Hamilton, pilot de Formula 1 al Mercedes: Cred că putem învăța. Îmi place că avem un format diferit, mai degrabă decât aceleași trei sesiuni de antrenament și apoi calificările și cursa. Dar cea mai bună cursă de sprint pe care am avut-o vreodată a fost când am pornit ultimul, așa că sunt în favoarea ordinii inverse, cu excepția cazului în care am avea asta, atunci toată lumea ar încerca să se califice ultimul! Dar cred că poate ar trebui să fie puțin mai lunga.

Max Verstappen, pilot de Formula 1 al Red Bull: Doar un weekend normal de curse, vă rog, mulțumesc. Nu mă interesează nicio schimbare, nu-mi place. Pentru mine nu este de preferat.