Italia: Masurile IMPORTANTE ale Giorgiei Meloni in Turcia care Ajuta Aderarea Romaniei la Schengen

Italia Masurile IMPORTANTE Giorgiei Meloni Turcia Ajuta Aderarea Romaniei Schengen

Italia a anuntat, prin premierul Giorgia Meloni, o serie de masuri foarte importante care pot ajuta aderarea Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca in cadrul vizitei din Turcia, unde a discutat cu Recep Tayyip Erdogan, a reusit sa obtina promisiuni de ajutor pentru reducerea migratiei ilegale catre Uniunea Europeana, cand vine vorba despre tranzitul din Libia.

Italia are probleme foarte mari cu numarul de migranti care ajung pe teritoriul sau, iar Giorgia Meloni a reusit sa obtina ajutorul Turciei pentru a reduce numarul celor care vin din aceasta tara, dar acum a obtinut promisiuni de ajutor si pentru a reduce tranzitul pe ruta Libiei, una prin care ajung foarte multe persoane pe teritoriul italian, in special in Lampedusa.

Italia s-a plans in repetate randuri din cauza problemelor generate de catre migratia ilegala, Giorgia Meloni cautand diverse metode pentru reducerea fluxului de migranti catre teritoriul sau, iar acum se pare ca a obtinut o noua victorie in razboiul sau cu migratia ilegala, asta desigur daca Recep Tayyip Erdogan isi va duce promisiunile pana la capat.

“Giorgia Meloni obține sprijin de la Recep Tayyip Erdogan pentru a limita fluxurile migratorii din Libia, încercând să reproducă eforturile comune care le-au încetinit pe cele de pe ruta Turcia-Italia. Aceasta este principala știre care a reieșit în urma întâlnirii de peste două ore de la Istanbul, în care premierul i-a mulțumit președintelui turc pentru eforturile de mediere dintre Ucraina și Rusia.

In special pe tema acordului de grâu. Pe cealaltă mare criză geopolitică, cea dintre Israel și Hamas, se pune categoric mai puțin accent în raportul care se filtrează din surse italiene, conform căruia războiul din Gaza face parte din discuția pe probleme globale majore. conform presei italiene.”