Power Couple: Anunturile de ULTIMA ORA Anuntate de Antena 1 privind Concurentii

Power Couple Anunturile ULTIMA ORA Anuntate Antena 1 Concurentii

Power Couple, cel mai nou reality show care este difuzat in Romania de catre Antena 1 pentru milioane de romani, ne aduce in imediata atentie ceea ce se intampla atunci cand vedetele concureaza cu jumatatile lor in cadrul unor competitii care au si o miza mare, cum este cea despre care vorbim acum.

Power Couple a inceput deja la Antena 1, iar dupa provocarea de ieri, astazi vom vedea barbatii simuland prezenta intr-o camera de nasteri, in locul partenerelor lor, iar conform regulamentului competitiei, urmeaza sa fie propusa o echipa spre eliminare in aceasta seara, Dani Otil fiind cel care o va anunta.

Antena 1 a reusit sa creeze cu Power Couple o noua competitie extrem de interesanta, una care atrage deja interesul unui numar foarte mare de romani, astfel ca urmeaza sa vedem in zilele urmatoare foarte multe provocari extrem de interesante la care vor participa concurentii care au fost alesi.

Power Couple a fost gandita ca o competitie care se va desfasura pe parcursul a multiple saptamani, astfel ca foarte multe provocari au fost pregatite pentru toti cei care vor participa la aceasta competitie, iar interesul ridicat al romanilor vis-a-vis de ea va aduce cu siguranta si cifre impresionante pentru audiente.

Diseară, la Power Couple România – La bine și la greu, bărbații intră în sala de nașteri, iar Dani Oțil anunță primul cuplu propus la eliminare. Vezi Power Couple, astăzi, de la 20.30, pe Antena 1. „Ah, nu cred!”. Dani Oțil și-a făcut apariția și a dat prima provocare, pentru concurenți! Ce au fost puși să facă, departe de partenerele lor: „Mă omoară, zic sincer”. Ce a urmat: „Vă rog să fiți bărbați!”.