BANCA Transilvania: Anuntul unei Decizii IMPORTANTE in Atentia Clientilor Romani

BANCA Transilvania Anuntul Decizii IMPORTANTE Atentia Clientilor Romani

BANCA Transilvania le pune in vedere clientilor din toata Romania o decizie foarte importanta pe care a luat-o, dar despre care trebuie sa stie clientii din toata Romania. Vorbim despre o decizie a celor de la BANCA Transilvania luata impreuna cu VISA pentru a crea carduri bancare virtuale animate speciale pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, o initiativa de care se pot bucura clientii romani chiar acum, daca sunt interesati de acest lucru la ora actuala.

BANCA Transilvania ofera posibilitatea de a crea aceste carduri virtuale animate doar pana la finalul lunii martie, iar asta deoarece totul face parte dintr-o campanie speciala derulata impreuna cu VISA. Vorbim despre o campanie prin care BANCA Transilvania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga bilete la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, astfel ca vor putea participa pentru a vedea toti atletii care se vor intrece pentru suprematie.

BANCA Transilvania: Anuntul unei Decizii IMPORTANTE in Atentia Clientilor Romani

BANCA Transilvania ofera deocamdata doar posibilitatea de a crea carduri bancare virtuale in euro prin intermediul aplicatiei BT Pay, deci nu putem face carduri de acest gen si pentru LEI, ceea ce nu e vreo surpriza. Daca nu aveti deja un cont la BANCA Transilvania, atunci puteti sa faceti unul pentru a va crea si un card virtual special pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, asa ca decizia este la voi, dar e necesar sa folositi aplicatia BT Pay pentru asta.

“Visa, partener exclusiv de tehnologii de plată al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, și Banca Transilvania, partner al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, au anunțat parteneriatul lor pentru a aduce entuziasmul Jocurilor Olimpice și Paralimpice Paris 2024 mai aproape de deținătorii de carduri din România cu noul card virtual animat Visa BT în euro.”

BANCA Transilvania ofera de ceva vreme posibilitatea de a crea si folosi carduri virtuale prin intermediul aplicatiei BT Pay pentru iPhone si Android, ele fiind disponibile imediat in aplicatie dupa ce sunt create. Cardurile virtuale de la BANCA Transilvania pot fi folosite pentru orice fel de plati online sau in magazine, ca orice card normal, asa ca dupa ce le creati, puteti sa va bucurati de banii vostri imediat, fara probleme, asa cum este si normal, indiferent de banca.

BANCA Transilvania ofera pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in momentul de fata cu parteneriatul sau cu VISA, asa ca daca sunteti interesati de campanie, stiti unde sa gasiti toate datele.