Hidroelectrica Trage un Semnal de ALARMA! Ce Aduce in Atentia Clientilor Romani!

Hidroelectrica trage un semnal de alarma extrem de important pentru milioane de clienti, iata ce aduce in imediata noastra atentie compania.

Hidroelectrica Trage Semnal ALARMA Ce Aduce Atentia Clientilor Romani

Hidroelectrica, una dintre cele mai mari companii din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru casele a milioane de romani, aduce in imediata atentie a tuturor un avertisment extrem de serios, care vizeaza fraudele online in care este folosita imaginea sa, o problema foarte grava, din pacate.

Hidroelectrica explica in mod oficial mai jos faptul ca, daca in mediul online ne este adus in atentie vreun mesaj prin care ni se sugereaza faptul ca am putea obtine castiguri financiare imediate uriase, ar trebui sa fim extrem de vigilenti, pentru ca este foarte posibil sa fie vorba doar despre o frauda.

Conform celor de la Hidroelectrica, unele dintre aceste campanii de fraudare promoveaza inclusiv achizitia de actiuni ale societatii, pentru tranzactionare viitoare in vederea obtinerii de profituri uriase, insa trebuie sa fim vigilenti si sa nu cadem in plasa celor care vor sa ne faca rau, pentru ca ne pot fi furati foarte usor banii.

Hidroelectrica Trage un Semnal de ALARMA! Ce Aduce in Atentia Clientilor Romani!

Hidroelectrica nu este la prima alerta de acest gen, iar asta pentru ca de-a lungul timpului imaginea sa a fost folosita, din pacate, in multe campanii prin care s-a incercat fraudarea romanilor, desigur ca totul fara acordul de vreun fel al companiei, asa ca de aici vine si nevoia publicarii unor mesaje de acest gen.

Hidroelectrica are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la modurile in care ne putem proteja impotriva fraudelor cu investitii, chiar daca nu toata lumea stie cum sa se protejeze pentru a nu ramane rapid fara banii din conturi, informatiile existente si pe website-ul companiei pot fi de mare ajutor.


Hidroelectrica informează asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme. Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare pe platforme online care promit astfel de câștiguri.