Microsoft Lucreaza in SECRET la Importante Schimbari in Windows 11 in 2024

Microsoft lucreaza in secret la importante schimbari in Windows 11 in cursul anului 2024, iata ce modificari substantiale sunt pregatite pentru noi.

Microsoft Lucreaza SECRET Importante Schimbari Windows 11 2024

Microsoft își continuă tradiția de inovație și dezvoltare cu cea mai recentă iterație a sistemului său de operare, Windows 11, pregătind terenul pentru lansarea versiunii 24H2. În centrul acestui val de entuziasm se află build-ul 26100, care, după cum indică testele curente, ar putea să devină versiunea RTM (Release to Manufacturing) esențială pentru această actualizare majoră.

Microsoft ofera această versiune ca disponibilă pentru utilizatorii Insiders prin canalele Canary și Dev, marcând un pas crucial în procesul de dezvoltare al companiei pentru Windows 11. Pentru cei neinițiați, termenul RTM a suferit o transformare semnificativă de-a lungul anilor. Odată, acesta simboliza finalizarea unei versiuni a Windows, gata să fie distribuită producătorilor și partenerilor.

Windows RTM denotă mai degrabă un moment în care versiunea este suficient de stabilă pentru a fi preîncărcată pe hardware nou. Prin urmare, chiar dacă versiunea 24H2 atinge stadiul RTM, mai sunt prevăzute luni de zile până la finalizarea completă a actualizării, cu Microsoft plănuind să adauge caracteristici suplimentare prin actualizări de serviciu ulterioare.

Microsoft Lucreaza in SECRET la Importante Schimbari in Windows 11 in 2024

O particularitate a acestui proces este implicarea OEM-urilor, care vor primi versiunea 26100.x considerată RTM, posibil chiar săptămâna viitoare. Aceasta deschide posibilitatea ca Insiders să părăsească programul pe această versiune sau să realizeze o instalare curată a celei mai recente versiuni gata pentru producție, beneficiind de actualizările ulterioare de sistem de operare și securitate oferite de Microsoft.

Cu Windows Insider Canary Channel pregătit să treacă la noi versiuni pre-lansare în săptămânile următoare, utilizatorii sunt încurajați să migreze către Dev Channel pentru a evita testarea continuă a versiunilor de previzualizare până în 2025. Această mișcare evidențiază angajamentul Microsoft de a oferi utilizatorilor săi cele mai recente inovații și îmbunătățiri, menținând totodată un nivel ridicat de transparență și flexibilitate în procesul de dezvoltare.

Pe măsură ce Windows 11 se pregătește să primească versiunea 24H2, se așteaptă ca primele dispozitive preîncărcate să devină disponibile în iunie, începând cu cele echipate cu chipseturi Snapdragon X Series. Acest plan de lansare bifazic, începând cu PC-urile Arm, subliniază strategia Microsoft de a asigura o tranziție lină către noua actualizare, înainte de a deveni disponibilă global ca actualizare OTA mai târziu în acest an.

Aflându-se în pragul unei noi ere pentru Windows 11, Microsoft își reafirmă angajamentul față de inovație și excelență. Cu o abordare atentă și detaliată a dezvoltării software, compania nu doar că răspunde nevoilor utilizatorilor săi, dar și le anticipează, consolidându-și astfel poziția de lider în industria tehnologică.