AVERTIZARE Oficiala a ELECTRICA de ULTIM MOMENT privind Furnizarea de Electricitate in Romania

ELECTRICA a emis o avertizare oficiala de ultim moment privind furnizarea de electricitate in Romania, ce aduce compania in imediata noastra atentie.

AVERTIZARE Oficiala ELECTRICA ULTIM MOMENT Furnizarea Electricitate Romania

ELECTRICA, cea mai mare companie din Romania care furnizeaza energie electrica pentru aproape 4 milioane de persoane, a decis sa emita de urgenta un mesaj care trebuie sa fie in atentia tuturor clientilor care locuiesc in zonele afectate de codurile rosii si portocalii de vreme severa. Avand in vedere ca ANM a emis astazi multiple avertizari meteorologice nowcasting si nu numai, de vreme severa, ELECTRICA spune ca este pregatita sa intervina.

ELECTRICA face acest anunt prin subsidiara sa, DEER – Distributie Energie Electrica Romania, aceasta fiind cea care are atributul de a interveni pentru a rezolva orice fel de probleme cu furnizarea de energie electrica din reteaua grupului. ELECTRICA este furnizor de energie electrica, iar DEER este o subsidiara din cadrul grupului, care distribuie energia electrica, deci orice fel de probleme de distributie sunt rezolvate de catre cea din urma.

AVERTIZARE Oficiala a ELECTRICA de ULTIM MOMENT privind Furnizarea de Electricitate in Romania

ELECTRICA are pregatite echipe de interventie de fiecare data cand sunt emise avertizari meteorologice in Romania, iar asta pentru ca retelele de distributie a energiei electrice sunt unele dintre cele mai vulnerabile in fata problemelor meteo. Poate va amintiti acum cateva luni, cand au fost emise avertizari similare de catre cei de la ANM, ELECTRICA si-a trimis echipele in multiple zone ale tarii pentru a rezolva incidentele care au aparit.

ELECTRICA are o harta pe webite-ul sau in care afiseaza informatii cu privire la incidentele care exista in retea, ea fiind actualizata in mod constant, astfel incat noi sa stim care este situatia in tara si unde e intrerupta furnizarea de electricitate. Acolo veti putea afla rapid daca ELECTRICA nu furnizeaza energie electrica intr-o anumita zona din tara, daca echipele sale lucreaza la rezolvarea problemei, sau nu, si cat ar putea dura pana cand situatia revine la normal.

ELECTRICA va inverca sa rezolve orice fel de probleme pe masura ce ele apar, dar e posibil sa nu poata sa o faca extrem de rapid dupa ce incidentele au loc, astfel ca ramane doar sa vedem cat de grava va fi situatia si cat va dura pana cand lucrurile se rezolva.