ALERTA Oficiala a CEC Bank cu o Informare URGENTA Vizand Clientii din Romania

CEC Bank anunta o alerta oficiala de urgenta pentru clientii din toata Romania, ce transmite banca in acest moment si ce trebuie sa stim acum.

ALERTA Oficiala CEC Bank Informare URGENTA Vizand Clientii Romania

CEC Bank, cea mai veche banca comerciala din Romania, a publicat o alerta de urgenta pentru clientii din toata tara, incercand sa aduca in imediata atentie a milioane de oameni, ceea ce ar trebui sa stie cu privire la o problema majora care afecteaza tara. Probabil stiti deja despre uriasa problema a atacurilor cibernetice, care se bazeaza pe pacalirea oamenilor, CEC Bank aducand acum in imediata atentie una dintre metodele prin care sunt mintiti romanii.

CEC Bank spune ca, daca primim diverse email-uri, SMS-uri, mesaje pe WhatsApp, Facebook, Instagram, TikTok, etc, din care reiese faptul ca n-ar fi fost dezactivat contul de la banca, nu ar trebui sa le dam crezare in vreo forma. CEC Bank spune ca indiferent ce cont avem la banca, acesta nu va fi dezactivata fara acordul nostru, iar asta pentru ca banca le ofera clientilor posibilitatea de a le dezactiva singuri si doar intr-o agentie, unde semneaza pentru asta.

ALERTA Oficiala a CEC Bank cu o Informare URGENTA Vizand Clientii din Romania

CEC Bank ne cere sa nu cadem in plasa atacurilor cibernetice prin care se incearca pacalirea noastra sa ne cedam datele personale catre oameni de rea credinta, care vor sa le foloseasca doar pentru a ne fura banii din conturi, din pacate. Numarul romanilor care cad in plasa acestui tip de fraude online este tot mai mare, ceea ce inseamna ca problema in sine este una tot mai mare, care surescita interes din partea tuturor bancilor.

CEC Bank incearca prin orice metode sa ne ajute sa invatam cum sa ne protejam pentru a nu deveni victimele raufacatorilor, insa este important si ca noi sa intelegem cum sa ne protejam cel mai bine, fara a fi nevoie de interventia bancii. Daca devenim victima unei fraude de acest gen, CEC Bank ne recomanda sa o contactam de indata si, eventual, sa facem plangere la politie, daca ne-au fost furati banii din conturi, pentru ca doar asa s-ar mai putea recupera ceva.

CEC Bank are pe website-ul sau informatii importante cu privire la cum putem sa ne protejam in cel mai bun mod posibil impotriva acestui tip de fraude, asa ca ramane sa vada fiecare informatiile si sa incerce sa le inteleaga, pentru a se proteja in cele mai bune moduri.