Formula 1: Max Verstappen il Egaleaza pe Michael Schumacher, Anunt de ULTIM MOMENT pentru Olandez

Formula 1 il are in centru pe Max Verstappen, care l-a egalat pe Michael Schumacher, ce realizare impresionanta a reusit pilotul olandez acum.

Formula 1 Max Verstappen Egaleaza Michael Schumacher Anunt ULTIM MOMENT Olandez

Formula 1 ne-a adus weekend-ul trecut o noua surpriza majora, dupa ce Max Verstappen a reusit sa-i egaleze pe Lewis Hamilton si Michael Schumacher in ceea ce priveste victoriile obtinute la Marele Premiu al Canadei, obtinand o victorie pentru a treia oara la rand, asa cum au facut-o si celelalte doua legente ale sportului.

Formula 1 este foarte competitiva, insa Max Verstappen ne arata inca o data ca are tot ceea ce este necesar pentru a obtine victorii in cadrul circuitelor, lucru care desigur ca nu este usor de realizat, dar care i-a adus o realizare cu adevarat impresionanta, mai ales ca vorbim despre ceva ce Michale Schumacher a reusit in trecut.

Formula 1 a fost foarte “buna” cu Max Verstappen in ultimii ani, pilotul reusind sa castige foarte multe curse importante, dar si 3 titluri de campion mondial, indreptandu-se spre cel de-al patrulea, in detrimentul lui Lewis Hamilton, care se chinuie serios sa obtina victorii pe circuitele in care concureaza in momentul de fata.

“Da, vreau să spun, au existat, desigur, câțiva piloți în istorie care au făcut o mulțime de lucruri uimitoare și au câștigat o mulțime de curse pe anumite piste în special. A fost o pistă bună pentru noi în ultimii ani. Deci, desigur, da, și de fapt este grozav să ai trei victorii la rând aici. Dar da, îmi place să conduc aici.

Este foarte plină de satisfacții. Adică, nu este niciodată o cursă ușoară. E ușor să faci greșeli, mai ales la dupa ce se uzau cauciucurile. A fost foarte ușor să pleci pentru că pista se usca în majoritatea locurilor. Dar în unele viraje, era încă puțin prea ud pentru a merge la anvelopele slick.”