Schengen: Masuri Oficiale RADICALE de ULTIM MOMENT ale Austriei ce vor Permite Finalizarea Aderarii Romaniei

Schengen este vizat de o serie de masuri oficiale radicale de ultim moment ale Austriei ce vor permite finalizarea aderarii Romaniei, ce face Viena.

Schengen Masuri Oficiale RADICALE ULTIM MOMENT Austriei Permite Finalizarea Aderarii Romaniei

Schengen este din nou vizat de masurile pe care Austria le pune in aplicare, iar asta pentru ca o serie de decizii oficiale de ultim moment, dar radicale, sunt aplicate impotriva celor care cer azil, Gerhard Karner confirmand blocarea cererilor de reintregire a familiilor refugiatilor, ceea ce va ajuta la permiterea finalizarii aderarii Romaniei, poate chiar din anul 2025.

Schengen are nevoie de protectie suplimentara, iar Austria este gata sa impuna masurile radicale necesare pentru ca acest lucru sa se intample, ingreunarea procesului de reintregire a familiei fiind anuntat de Karl Nehammer, inclusiv cu impunerea de teste ADN, iar daca vor scadea cererile, permiterea aderarii Romaniei poate avea loc mai repede.

Schengen este sub asaltul unui numar foarte mare de migranti, iar Austria este foarte nemultumita de ceea ce se intampla din punct de vedere al protejarii granitelor externe ale UE, astfel ca permiterea finalizarii aderarii Romaniei depinde intr-o foarte mare masura de aplicarea si efectul unor masuri radicale precum blocarea proceselor de reintregire a familiilor.

“Există întârzieri în reîntregirea familiei refugiaților. Zeci de programări pentru cererile de viză au fost anulate de ambasade pentru că Ministerul de Interne are îndoieli cu privire la exactitatea documentelor și le verifică din nou. Documente autentice, dar false, a declarat Gerhard Karner, la o întâlnire a miniștrilor de interne din UE, că numeroase cazuri sunt în prezent reexaminate.

In special în etapa de autorizare a intrării. Contextul este că au apărut și documente din Siria care au fost emise în mod autentic de o autoritate, dar informațiile s-au dovedit a fi incorecte. Din acest motiv, permisele de intrare care au fost deja acordate vor fi verificate din nou.”