Masurile OBLIGATORII Oficiale Anuntate de ELECTRICA pentru a fi Impuse in Toata Romania

Electrica anunta o serie de nou masuri oficiale obligatorii care vor fi impuse in toata Romania, iata ce schimbari importante vor aduce ele.

Masurile OBLIATORII Oficiale Anuntate ELECTRICA Impuse Toata Romania

Electrica este cea mai mare companie furnizoare de energie electrica din Romania, cu peste 4 milioane de clienti la nivel national, iar printr-unul dintre directorii sai importanti, anunta hotararile cu actiunile obligatorii pentru urmatorii ani in toata tara. Vorbim despre o directie importanta pe care Electrica vrea sa o urmeze in cursul urmatorilor 5 ani de zile, iar asta deoarece compania vrea sa faca tranzitia energetica spre energie curata.

Electrica spune ca trebuie sa fie facute investitii enorme pentru ca planul sau sa poata fi pus in aplicare, tranzitia obligatorie pentru urmatorii 5 ani de zile fiind una dintre deciziile majore pe care compania vrea sa le puna in aplicare. Mai mult decat atat, Electrica spune ca este obligatorie inclusiv modernizarea retelei sale de distributie a energiei electrice din Romania, compania fiind extrem de interesata sa realizeze acest progres in perioada urmatoare.

Masurile OBLIGATORII Oficiale Anuntate de ELECTRICA pentru a fi Impuse in Toata Romania

Electrica vrea deasemenea sa-si creasca intr-o mai mare masura capacitatea de racordare a noilor consumatori la reteaua sa de distributie, dar inclusiv a prosumatorilor, care exista in numar tot mai mare in Romania in momentul de fata. In momentul de fata, Electrica prin subsidiara sa DEER are in plina derulare 30 de proiecte de ivnestitii, cu valoare de 1.6 miliarde de euro, ele avand menirea de a duce retelele sale de distributie la urmatorul nivel.

Electrica profita de fondurile europene disponibile pentru investitii in proiecte de infrastructura energetica, cautand sa obtina sute de milioane de euro de la Comisia Europeana pentru a-si face reteaua de distributie mult mai buna. Desigur ca toate aceste investitii necesita timp, asa ca e nevoie de rabdare pentru ca tot ceea ce Electrica isi propune in momentul de fata sa si fie transformat in realitate, asa ca nimic nu se va intampla peste noapte.

Electrica are planuri foarte mari pentru Romania, dar damane de vazut cat timp va dura si daca va reusi sa-si duca la indeplinire ambitiile pe care le are in momentul de fata, dar ramane de vazut ce se va intampla in viitor.