Germania Stabileste Oficial Masurile de ULTIM MOMENT care vor Permite Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Germania stabileste oficial masurile de ultim moment care vor permite finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, ce decizii ia Berlinul.

Germania Stabileste Oficial Masurile ULTIM MOMENT Permite Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen

Germania incepe sa caute solutii oficiale de ultim moment pentru problema majora cu care se confrunta in momentul de fata, iar asta pentru ministrul de interne, Nancy Faeser, a confirmat faptul ca discuta cu statele federale despre deportarile in Afganistan si Siria a migrantilor, ceea ce poate permite finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Germania se reface dupa atacul brutal din Mannheim, cand un politist a fost injunghiat mortal, Olaf Scholz promitand masuri foarte dure pentru migrantii care comit infractiuni grave, desi in acel caz a fost vorba de un cetatean, iar Nancy Faeser vrea sa puna in practica planul de deportare a migrantilor in Afganistan si Siria, ajutand aderarea Romaniei la Schengen.

Germana nu este prima tara din Europa care vorbeste despre un plan de acest gen, Austria avand idei similare, ambele dorind sa reduca radical migratia ilegala, iar masurile de acest gen pot ajunge in sa permita finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, daca se vor dovedi a fi atat de eficiente pe cat sunt anuntate la momentul actual.

„Negociem în mod confidențial cu diferite state pentru a deschide căi de a face posibile din nou deportările în Afganistan. Infractorii violenți ar trebui să fie deportați în mod constant dacă sunt eliberați după o pedeapsă cu închisoarea în Germania. Și vrem să expulzăm și să limitam în mod constant amenințările islamiste. Vreau ca poliția federală să sprijine statele federale responsabile de astfel de măsuri cât mai repede posibil.

Am raportat deja despre eforturile corespunzătoare ale ministerului de interne atunci când am prezentat noul raport pentru protecția constituției. În ceea ce privește Afganistanul, există acum contacte cu autoritățile din Uzbekistan. Același lucru este valabil și pentru Siria, vorbim cu țările vecine.”