Italia: Deciziile Oficiale de ULTIM MOMENT sub Indrumarea Giorgiei Meloni, Ajutand Aderarea Romaniei la Schengen

Italia este in centrul unor decizii oficiale de ultim moment, luate sub indrumarea Giorgiei Meloni, ele ajutand finalizarea aderarii Romaniei.

Italia Deciziile Oficiale ULTIM MOMENT Indrumarea Giorgiei Meloni Ajutand Aderarea Romaniei Schengen

Italia continua sa-si impuna planurile in Europa si nu numai, iar asta pentru ca Giorgia Meloni vede realizata o alte parte majora a planului sau de a opri migratia ilegala catre Europa, iar asta cu ajutorul Tunisiei, care a creat o zona speciala de oprire a calatoriilor migrantilor spre tarmurile italiene si asta va ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Italia s-a inteles cu Tunisia pentru a trimite mai multe patrule pe mare in zonele sale de coasta, pentru a opri barcile cu migranti care pleaca spre Europa, insa intelegerea Giorgiei Meloni vizeaza si returnarea rapida a celor care ajung pe tarmurile italiene, pentru ca permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen sa devina realitate.

Italia vrea sa reduca intr-o masura majora numarul de migranti care ajung pe teritoriul sau, iar intelegerea cu Tunisia incepe sa-si indeplineascas copul, mai ales cand vine vorba despre returnarile celor ajunsi care au cerut azil, permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen depinzand de reducerea masiva a numarului de migranti catre Uniunea Europeana in anul 2024.

“Este oficial: s-a născut SAR Tunisian (zona de căutare și salvare pe mare). Și astfel în această zonă a Mediteranei, în fața coastelor țării Magreb (și dincolo de apele sale teritoriale), patrulele pazei de coastă tunisiene (care depinde de Garda Națională) vor trebui să intervină pentru a salva orice naufragiați (în aceste părți se ocupă în esență de migranți disperați, tunisieni și subsaharieni).

Este oficializarea existenței unei zone maritime, care prevede intervenția navelor tunisiene pentru a efectua lucrări de salvare și a aduce migranții înapoi în cel mai apropiat port sigur, adică Tunisia. Țara și-a stabilit astăzi zona SAR, pe canalul sicilian.”