Deciziile Germaniei cu Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT de la Olaf Scholz, Permitand Aderarea Romaniei la Schengen

Germania a anuntat deciziile importante pe care Olaf Scholz vrea sa le ia, anunturile oficiale de ultim moment ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Deciziile Germaniei Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Olaf Scholz Permitand Aderarea Romaniei Schengen

Germania a luat o serie de decizii importante, care au fost anuntate in mod oficial de catre Olaf Scholz, masurile de ultim moment gandite de catre Guvernul de la Berlin, avand in centru modalitatile prin care deportarile catre tari terte ar urma sa fie puse in aplicare, ceea ce va permite aderarea Romaniei la Schengen, la un moment dat.

Germania nu are deocamdata parghiile legale pentru a putea deporta cetatenii afgani si sirieni catre tarile de origine, asa cum a promis Olaf Scholz, legislatia germana nepermitand acest lucru, iar guvernul de la Berlin cauta solutii pentru a duce la indeplinire acest lucru, iar permiterea aderarii Romaniei la Schengen ar trebui sa aiba loc intr-un final.

Germania discuta deja cu tari din jurul Siriei si Afganistanului pentru a isi realiza obiectivele de a deporta cetatenii acestor doua tari prin intermediul tertilor, reducerea migratiei fiind principalul motiv in baza caruia va fi permisa finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, insa e posibil ca acest proces sa nu fie dus la final foarte curand.

“Este ferm de acord că vom continua procesul și vom continua să raportăm aceste probleme. Toate speculațiile cu privire la ceea ce se întâmplă de fapt sunt interzise. Când a fost întrebat ce opțiuni există, Scholz a spus: „Cred că este prea devreme”. Guvernele federale și de stat au luat inițial notă de un raport intermediar în acest sens.

Guvernul federal evaluează acum declarațiile experților transmise ulterior și va trage concluzii din acestea. Inițial nu era clar dacă guvernul federal va fi de acord cu inițiativa statului. Scholz sa întâlnit cu prim-ministrul după-amiaza cu 90 de minute întârziere. Discuțiile au durat câteva ore și până seara.”