Precizarile Oficiale de ULTIM MOMENT ale ELECTRICA pentru Milioane de Clienti Romani

ELECTRICA a publicat o serie de precizari oficiale de ultim moment pentru milioane de clienti din Romania, decizia luata pentru toata lumea.

Precizarile Oficiale ULTIM MOMENT ELECTRICA Milioane Clienti Romani

ELECTRICA, grupul cel mai mare de energie din Romania care furnizeaza si distribuie energie electrica pentru aproape 4 milioane de clienti la nivel national, a decis sa aduca in imediata atentie a oamenilor, o informare extrem de importanta cu privire la rolul pe care-l are distribuitorul de energie in furnizarea acestui tip de servicii pentru clientii finali.

ELECTRICA, la nivel de grup, este impartita in mai multe subsidiare, una fiind Distributie Energie Electrica Romania, partea grupului care se ocupa de distributia efectiva a energiei electrice catre clientii finali din tara, astfel ca energia pe care o primim in mod regulat in casele noastre vine de la aceasta companie, iar la ea se fac si plangerile cand nu mai primim serviciile.

Informatiile pe care ELECTRICA Romania ni le aduce in atentie au menirea de a ne ajuta sa intelegem mai bine cat de important este sa facem diferenta dintre furnizorul si distribuitorul de energie, iar asta pentru ca distinctia face diferenta cand vine vorba despre intelegerea sursei unei probleme si eventual cererea de ajutor, dar nu doar atat.

ELECTRICA Romania ofera pe website-ul sau mai multe informatii si explicatii cu privire la ceea ce inseamna serviciile pe care le ofera pentru milioane de romani, iar daca sunteti interesati de aceste detalii, ar fi bine sa va uitati acolo pentru a afla mai multe in legatura cu ele si impactul pe care-l are compania in toata tara noastra in fiecare zi.

Energia electrică trebuie să fie distribuită din rețeaua electrică de transport până la locul de consum al fiecărui consumator, prin rețeaua de distribuție. Aparatele sau dispozitivele care utilizează energia electrică nu au capacitatea de a prelua energia la tensiune înaltă, de aceea este nevoie de intervenția distribuitorilor.

Ce fac distribuitorii? Ei sunt cei care dețin rețeaua de energie electrică potrivită să aducă energia electrică la tensiuni utilizabile de către consumatorii finali.