Capcana despre care BRD Romania isi AVERTIZEAZA Oficial Clientii din Toata Romania!

BRD Romania isi avertizeaza oficial clientii din toata Romania in legatura cu o campania extrem de serioasa, pe care foarte multi trebuie sa o evite.

Capcana BRD Romania AVERTIZEAZA Oficial Clientii Toata Romania

BRD Romania, marele grup bancar ale carui servicii sunt folosite de un numar mare de clienti din toata Romania, aduce in atentia tuturor o capcana foarte importanta de care trebuie sa se fereasca foarte multi dintre romani, pentru a nu risca sa piarda banii pe care-i au in conturile institutiei financiare in momentul de fata, sau pe care-i vor avea in viitor.

BRD Romania explica mai jos ca aceasta capcana are in centru serviciul MyBRD Net, cel care este folosit de catre un numar mare de romani pentru a-si administra banii din conturile pe care le au la banca, iar asta pentru ca accesarea din medii nesigure, poate duce la aparitia unor ferestre capcana, care ne cer sa introducem datele de logare.

Dupa cum puteti vedea si din explicatiile pe care BRD Romania le ofera mai jos, vorbim despre evitarea raspunderii la solicitari de introducere a datelor personale in medii care nu sunt sigure, mai ales daca atunci cand incercam sa accesam MyBRD Net, ne sunt deschise diverse ferestre fara ca noi sa facem click pe vreu link de pe website-ul bancii.

BRD Romania vine cu aceste precizari extrem de importante, pentru ca, din pacate, destui romani au fost pacaliti de atacuri de tip phishing care au avut in centru tactici de acest gen, asa ca e bine sa fim informati si sa incercam sa nu cadem in plasa celor care nu vor decat sa ne faca rau, fara sa le pese de faptul ca ne fura banii pe care i-am economisit cu greu.

Ferestre suplimentare capcană la accesarea MyBRD Net în care ești rugat să introduci informaţii confidențiale referitoare la cardul bancar. Fereastra suplimentară care conţine formularul electronic nu aparţine site-ului MyBRD Net. Aplicaţia de Internet Banking MyBRD Net nu este afectată în nici un fel şi operaţiunile se desfăşoară în continuare în deplină securitate.

Ce trebuie să faci ? Nu răspunde acestei solicitări. Nu da click pe butoanele de trimitere a formularului. Nu comunica codul PIN sau alte date personale. Instalează şi activează un program antivirus actualizat pe dispozitivele tale. Nu accesa MyBRD Net de pe dispozitive publice.