Formula 1: FIA Arunca Internetul in Aer cu un Anunt de ULTIM MOMENT privind Max Verstappen

Formula 1 e in atentie iar, dupa ce FIA a aruncat internetul in aer cu un anunt de ultim moment privind Max Verstappen, ce au dezvaluit oficialii.

Formula 1 FIA Arunca Internetul Aer Anunt ULTIM MOMENT Max Verstappen

Formula 1 continua sa fie o mare sursa de controverse, iar FIA “a pus paie pe foc” recent, cu un anunt de ultim moment privind Max Verstappen, care a aruncat internetul in aer, iar asta deoarece directorul Niels Wittich a recunoscut ca pilotul olandez trebuia sa fie avertizat in cursa din Austria cu steagul alb-negru, din cauza unei manevre “ilegale”.

Formula 1 a fost in centrul unor surprize majore in ultimele doua Grand Prix-uri, dupa ce George Russell si Lewis Hamilton au castigat cursele din Austria si Marea Britanie, iar Max Verstappen pare sa fi cazut din atentia lumii, dar FIA il readuce in mintile noastre, spunand ca stewardzii trebuiau sa-l avertizeze pe circuitul austriac, din cauza manevrei sale.

Formula 1 este dominata in continuare de Max Verstappen, care a castigat cele mai multe curse in sezonul 2024, dar ultimele 2 ne arata ca dominatia sa poata fi intrerupta, iar pilotii de la Mercedes au in sfarsit masinile potrivite pentru a reusi sa concureze la cel mai inalt nivel si sa obtina victoriile pe care le asteapta de atat de multa vreme.

“Suntem fericiți pentru că cred că FIA și-a exprimat părerea cu privire la ceea ce sa întâmplat în Austria și suntem mulțumiți că această opinie confirmă faptul că înțelegerea noastră imediat după cursă a fost corectă. În timpul cursei, nu ești în stare să influențezi prea mult, pentru că nici măcar nu poți vorbi cu stewardii.

Deci, înțelegerea noastră a fost confirmată de FIA, care, evident, va fi revizuita intern. Și cred că toți am ajuns la concluzia că lui Max ar fi trebuit să fie avertizat. Iar acest lucru ar fi prevenit o escaladare care a dus la ciocnire.”