Formula 1: Lewis Hamilton Arunca in Aer Echipa Mercedes, Declaratiile de ULTIM MOMENT ale Britanicului

Formula 1 este in atentie dupa ce Lewis Hamilton a facut o serie de declaratii care arunca in aer echipa Mercedes, ce a dezvaluit britanicul.

Formula 1 Lewis Hamilton Arunca Aer Echipa Mercedes Declaratiile ULTIM MOMENT Britanicului

Formula 1 ramane in centrul atentiei dupa ce Lewis Hamilton a facut o serie de declaratii care arunca in aer echipa Mercedes, iar asta pentru ca pilotul britanic dezvaluie faptul ca problemele sale de la echipa sunt vechi, iar plecarea la Ferrari a avut la baza inclusiv ceea ce s-a intamplat in timpul perioadei in care a condus pentru ea.

Formula 1 pare sa-l fi favorizat pe Max Verstappen in ultimii ani, dar Lewis Hamilton si George Russell au reusit sa-i fure olandezului doua victorii in ultimele curse de Grand Prix, britanicul afirmand ca masina pe care Mercedes o are acum este mult mai buna decat ceea ce a avut in trecut, iar asta il poate ajuta sa castige mai multe curse.

Formula 1 nu il va mai avea pe Lewis Hamilton in centru pentru multi timp, iar asta pentru ca plecarea sa la Ferrari reprezinta un ultim pas in cariera sa, iar asta deoarece pilotul se apropie de momentul retragerii, insa inainte de a face acest lucru, se pare ca vrea sa spuna cat mai multe dintre problemele pe care le-a avut in cadrul Mercedes.

„Când am început sezonul aveam o mașină în care nu mergeam nicăieri lângă Red Bull. Faptul că ne-am reunit cu toții, toată lumea a făcut o treabă atât de grozavă pentru a aduce mașina într-un loc în care ne simțim mult mai confortabil și ne schimbăm cu adevărat față de fundația de anul trecut.

Așa că nu să plecăm la un nivel scăzut, ci să plecăm pe un sus, care a fost scopul nostru. Relația noastră este de mult timp în urmă. Fiecare dintre noi a suferit în diferite etape.”