Masura SPECIALA a Raiffeisen Bank pentru Clientii din Romania, ce le da GRATUIT in Vara

Raiffeisen Bank ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce da gratuit chiar acum, in plina vara, oricui e dornic.

Masura SPECIALA Raiffeisen Bank Clientii Romania GRATUIT Vara

Raiffeisen Bank și Visa îți oferă șansa de a câștiga o experiență Lamborghini în Toscana, o oportunitate unică de a explora peisajele pitorești ale Italiei într-un supercar emblematic. Campania „Câștigă o experiență Lamborghini în Toscana!” este destinată tuturor clienților care dețin un card Visa Business Platinum, oferindu-le posibilitatea de a trăi o aventură de neuitat.

Folosind cardul Visa Business Platinum, poți câștiga o experiență Lamborghini în Toscana prin tragere la sorți. Tot ce trebuie să faci este să devii client Visa Business Platinum și să tranzacționezi cel puțin 1.000 de lei cu acest card în perioada 20 iunie – 31 iulie 2024. Astfel, intri automat în competiție pentru marele premiu: o experiență Lamborghini în Toscana sau unul dintre cele trei ceasuri Apple Watch Ultra II.

Raiffeisen Bank spune ca pentru a castiga trebuie sa obții cardul tău Visa Business Platinum de la Raiffeisen Bank, sa efectuezi tranzacții în valoare de minimum 1.000 de lei cu cardul Visa Business Platinum în perioada campaniei, iar automat, vei fi înscris pentru a câștiga o experiență Lamborghini în Toscana.

Raiffeisen Bank afirma ca prin cardul Visa Business Platinum nu doar că îți oferă șansa de a câștiga o experiență Lamborghini în Toscana, dar vine și cu o serie de beneficii exclusive. Acestea includ asigurări de călătorie, acces la lounge-uri aeroportuare, și servicii de concierge, toate concepute pentru a face călătoriile tale de afaceri mai confortabile și eficiente.

Masura SPECIALA a Raiffeisen Bank pentru Clientii din Romania, ce le da GRATUIT in Vara

Imagină-te conducând un Lamborghini pe drumurile sinuoase și pitorești ale Toscanei. Pe lângă senzația de putere și lux pe care ți-o oferă un astfel de supercar, vei avea ocazia să descoperi peisajele uimitoare, satele medievale și podgoriile renumite ale regiunii. O experiență Lamborghini în Toscana este cu adevărat un vis devenit realitate pentru orice pasionat de mașini și călătorii.

Clienții Raiffeisen Bank sunt entuziasmați de această oportunitate unică. „Este o șansă incredibilă să descopăr Toscana la volanul unui Lamborghini”, spune un client fidel. „Folosesc de mult cardul Visa Business Platinum și sunt încântat de toate beneficiile pe care le oferă. Acum, cu această nouă campanie, am un motiv în plus să tranzacționez cu încredere.”

Pentru a avea mai multe șanse de a câștiga o experiență Lamborghini în Toscana, utilizează frecvent cardul Visa Business Platinum pentru toate achizițiile tale de zi cu zi. Fie că plătești pentru călătorii, mese la restaurant sau cumpărături, fiecare tranzacție te apropie de visul tău de a conduce un Lamborghini în inima Italiei.

Raiffeisen Bank iti spune sa nu ratezi această ocazie unică oferită de Raiffeisen Bank și Visa. Câștigă o experiență Lamborghini în Toscana și transformă-ți călătoriile de afaceri într-o adevărată aventură de lux. Obține acum cardul Visa Business Platinum, tranzacționează și pregătește-te să te bucuri de o experiență de neuitat în Toscana.