BANCA Transilvania Instiinteaza MILIOANE de Clienti din Romania, Masura in Aplicare de Astazi

BANCA Transilvania instiinteaza milioane de clienti din Romania in legatura cu o masura care este pusa in aplicare de astazi, ce se da gratuit.

BANCA Transilvania Instiinteaza MILIOANE Clienti Romania Masura Aplicare Astazi

BANCA Transilvania, principala institutie financiara din Romania cu peste 4 milioane de clienti, care beneficiaza de serviciile sale in fiecare zi, a decis sa puna in aplicare o hotarare foarte importanta, in baza careia le ofera gratuit oamenilor premii la care oricare dintre ei pot sa spere, mai ales ca sunt extrem de interesante si merita sa fie in atentia noastra.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca, daca decidem sa facem un card virtual BT Visa UNTOLD, si reusim sa generam cardul cu numarul 100.000, atunci avem sansa de a castiga una dintre cele 2 experiente VIP la UNTOLD, adica vom avea sansa de a ne vedea indeaproape vedetele favorite cantand in cadrul concertelor programate la Cluj-Napoca.

Conform celor de la BANCA Transilvania, premiile nu se limiteaza doar la atat, iar asta pentru ca vom avea inclusiv sansa de a castiga un top-up in valoare de 1000 de euro pe cardul nostru VISA, deci vorbim despre premii extrem de interesante pe care banca ni le ofera, dar numai daca decidem sa emitem un card de acest gen, asa ca merita sa facem asta.

BANCA Tarnsilvania incearca sa le ofere clientilor din Romania doar cele mai bune mtoive pentru a alege produsele sale, inclusiv cand vine vorba despre carduri, asa ca merita sa avem in atentie ceea ce ni se spune, mai ales ca premiile pe care institutia financiara le ofera, sunt unele pe care nu ar trebui sa le trecem usor cu vederea acum.

Hai în BT Pay, fă-ți instant cardul virtual cu design animat BT Visa UNTOLD și, dacă ești chiar tu cel/cea care are cardul cu numărul 100.000, câștigi 2 experiențe VIP la UNTOLD, plus un top-up în valoare de 1000 de euro, să te bucuri așa cum trebuie de festival Grăbește-te, mai ai timp până la finalul zilei! Regulamentul îl găsești pe site-ul nostru, în secțiunea regulamente.