Insula Iubirii: Imaginile NEDIFUZATE de Antena 1 de pe Insula Fetelor (VIDEO)

Insula Iubirii are publicate o serie de imagini nedifuzate de catre Antena 1, ele fiind surprise pe Insula Fetelor, iata ce dezvaluie noul video.

Insula Iubirii Imaginile NEDIFUZATE Antena 1 Insula Fetelor VIDEO

Insula Iubirii continua in aceste zile la Antena 1, iar canalul de televiziune s-a gandit ca n-ar strica sa publice o serie de imagini nedifuzate la televizor, ele fiind inregistrate pe Insula Fetelor, acolo unde se inregistreaza tot timpul, doar ca nu totul ajunge sa fie prezentat telespectatorilor din toata Romania, din pacate.

Insula Iubirii l-a avut intai pe Romeo in atentie, dupa ce acesta a decis sa le duca fetelor din competitie un cadou, spunandu-le si cat de importante sunt ele pentru concurenti, iar asta pentru ca ispitele joaca un rol extrem de important in tot echilibrul care ar trebui sa existe pentru aceasta emisiune.

In ceea ce priveste imaginile nedifuzate de pe Insula Fetelor, vorbim despre gesturi si conversatii care uneori nu pot fi transmise la televizor, insa cei de la Antena 1 stiu ca fanii Insulei Iubirii sunt interesati sa vada tot ceea ce se intampla in cadrul competitiei, asa ca publica inclusiv imagini de acest gen pentru noi.

Insula Iubirii a avut deasemenea mesaje transmise de catre alte concurente care fac parte din competitie, insa pe insula baietilor a fost deasemenea aprinsa flacara ispitei, pentru prima oara, asa ca urmeaza alte interactiuni extrem de fierbinti intre baieti si fetele care incearca sa ii cucereasca, cu orice pret.

,,Vreau să vă mulțumesc că existați în viața noastră și că ne faceți fericiți!”. Romeo a venit cu un mic cadou pentru fete. Imaginile nedifuzate la TV de pe Insula Fetelor. Dani: “Îmi doresc un lucru imposibil”. Diandra, despre Cristina: ,,Am empatizat cu ea”. Impresii după ce fetele s-au întors de la date.

Mesajul complet neașteptat transmis de Cristina de la Insula Iubirii, după ce l-a văzut cu ispita Diandra. Ce a anunțat: „Urmează să îmi arăt și mai mult puterea!” Flacăra ispitei s-a aprins pentru prima oară pe insula băieților.