Formula 1: Lewis Hamilton Confirma o Schimbare URIASA la Mercedes pentru Noi Victorii

Formula 1 are parte de noi curse "incinse" in aceasta perioada, Lewis Hamilton confirmand o schimbare uriasa la Mercedes, care va aduce noi victorii.

Formula 1 Lewis Hamilton Confirma Schimbare URIASA Mercedes Noi Victorii

Formula 1 s-a incins din nou, dupa ce Lewis Hamilton a reusit nu una, ci doua, victorii in ultimele 3 curse de Grand Prix, in luna iulie, iar Mercedes se pregateste de noi victorii, pilotul britanic fiind extrem de concentrat pe cursa din Olanda, in care spera sa obtina o noua victorie, pentru a pune si mai multa presiune pe Max Verstappen.

Formula 1 este inca departe de final, iar intre Lewis Hamilton si Max Verstappen sunt doar 120 de puncte, deci daca pilotul britanic se va putea bucura de la Mercedes o masina care sa ii ofere performantele dorite si capacitatea de a castiga, atunci lupta pentru titlul de campion ar putea fi foarte stransa in cursul urmatoarelor luni de zile.

Formula 1 l-a avut anul trecut castigator pe Max Verstappen, cu 577 de puncte, olandezul fiind acum abia la jumatatea acestei performante, cu Lewis Hamiltonnu foarte departe in urma sa, asa ca daca vom vedea o noua victorie astazi, atunci situatia in clasamentul general se va schimba si mai mult, iar lucrurile vor deveni si mai incinse.

„Azi a fost literalmente o diferenta ca dintre noapte și zi. Vineri, a fost destul de dezastruos pentru amândoi și chiar ne-am luptat cu echilibrul. Și apoi, duminică, mașina a luat viață și am fost foarte surprins să intru în primul rând în frunte și apoi să mă îndepărtez de toată lumea și nu.

Da, așa cum am spus, m-am simțit pe deplin sub control și nu am avut asta de ani de zile și de aceea a fost și un mod puțin ciudat de a-l termina. Adică, dacă asculți, ai fi putut auzi ce i-am spus echipei de cele mai multe ori.”