Suspans si Durere la Insula Iubirii, Imaginile de ULTIM MOMENT care au Socat Fanii din Romania

Insula Iubirii trece de la suspans la durere in ultimele zile, imaginile de ultim moment de la Antena 1 care au socat fanii, aratandu-ne secretele competitiei.

Suspans Durere Insula Iubirii Imaginile ULTIM MOMENT Socat Fanii Romania

Insula Iubirii a continuat cu o serie de surprize la care putini se asteptau, iar asta pentru ca dureea si suspansul au fost in centrul atentiei la Antena 1, fiind anuntata deja, dupa cum prea bine stiti, de catre Radul Valcan, o premiera pentru baieti, deoarece flacara ispitei urmeaza sa fie aprinsa in vila acestora.

Insula Iubirii a fost saptamana trecuta scena multor momente de suspans, iar asta pentru ca Radu Valcan a aparut in multiple randuri pentru a aduce in atentia concurentilor ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu provocarile care vor urma, dar sa le si arate imagini compromitatoare pentru cuplurile prezente.

Pe masura ce provocarile de la Insula Ispitei au continuat, ispitele aduse de catre Antena 1 au continuat sa isi faca treaba, iar baietii au cazut victimele acestora, dupa cum puteti vedea si mai jos, imaginile spectaculoase de la Antena 1 aratandu-ne cat de incinsa pot fi momentele la care participa concurentii.

Insula Iubirii ne-a aratat si o serie de imagini care au convins-o pe Iustina sa renunte la inelul de logodna, dupa o intalnire intre ispita Loredana si iubitul sau, astfel ca urmeaza si mai multe controverse in zilele urmatoare, pe masura ce emisiunea va continua, iar Antena 1 isi va pune concurentii in noi situatii limita.

Testul devine din ce ȋn ce mai greu de suportat de către participanţi cu fiecare zi petrecută pe Insula Iubirii. Apariţia lui Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1, le dă de fiecare dată fiori, pentru ca la final să ȋși dea seama că ȋngrijorarea lor nu e gratuită.

,,O zi cu cineva poate să steargă 10 ani din viață”. Diandra, chemată în baie de către Andrei. ,,A fost o durere la vrăjeală”. Andrei nu a fost deloc impresionat de plânsetul Cristinei. Iustina, în șoc după ce vede imaginile cu logodnicul său și ispita Loredana în apă. Tânăra își scoate inelul de logodnă de pe deget.