Formula 1: Dezvaluirile Mercedes Privind Lewis Hamilton si MOTIVELE Plecarii la Ferrari

Formula 1 are facute o serie de dezvaluiri importante ale Mercedes privind Lewis Hamilton si motivele plecarii la Ferrari, iata decalaratiile.

Formula 1 Dezvaluirile Mercedes Lewis Hamilton MOTIVELE Plecarii Ferrari

Formula 1 a fost in centrul unei dezvaluiri majore in cursul ultimelor luni, asta dupa ce Lewis Hamilton a anuntat in mod oficial ca pleaca de la Mercedes la Ferrari, iar Andrew Shovlin vorbeste despre motivele din spatele acestei decizii, el afirmand ca britanicul vrea sa aiba parte de un nou capitol in cariera sa de pilot F1.

Formula 1 i-a adus lui Lewis Hamilton multe satisfactii, inclusiv la Mercedes, insa pilotul vrea sa faca acum trecerea la o echipa in care sa aiba parte de experiente noi, poate si de masini mai bune, care sa-i ofere din nou posibilitatea de a castiga campionate, asa cum o face in trecut, cand era lider in mai toate cursele si le castiga.

Formula 1 nu i-a mai adus lui Lewis Hamilton foarte multe satisfactii in ultimii ani, insa ultimele curse s-au dovedit a fi unul de foarte mare succes, iar pilotul a reusit sa castige 2 curse din ultimele 3, fiind asteptari foarte mari pentru ca el sa aiba parte de succes si mai mare in cursul urmatoarelor luni, ceva ce n-ar mai trebui sa surprinda cumva.

„Cred că dacă am fi câștigat campionate, i-ar fi fost greu pentru Lewis să spună nu. El vrea clar să mai aibă un capitol în carieră dincolo de cel de succes cu Mercedes. După cum am spus, dacă am fi dominat un campionat, bănuiesc că i-ar fi fost greu să facă asta ieșire.

Dar cred că o mare parte a lui Lewis își dorește să aibă o altă echipă și o altă provocare în cariera lui. Cred că atunci când cineva decide că vrea să facă asta, poate fi destul de dificil să-l convingi de altfel.”