Ungaria este un PERICOL pentru Intrarea Romaniei in Schengen, Interdictia care ar BLOCA Totul

Ungaria este un real pericol pentru intrarea Romaniei in Schengen, iata ce interdictie ar bloca totul pentru tara noastra si milioane de romani.

Ungaria PERICOL Intrarea Romaniei Schengen Interdictia BLOCA Totul

Ungaria este aproape de a bloca in totalitate intrarea Romaniei in Schengen si cu granitele terestre, iar asta pentru ca, sfidarea pe care Viktor Orban o pune in practica impotriva Uniunii Europene, a generat un raspuns radical din partea parlamentarilor europeni, care cer excluderea tarii din Spatiul Schengen, situatie in care noi am fi extrem de serios afectati.

Ungaria ofera singura ruta terestra directa a Romaniei pentru Vestul Europei, cand vine vorba despre Spatiul Schengen, iar daca Viktor Orban va continua sa sfideze UE in favoarea Rusiei si daca actualele cereri de a-i limita implicarea in sistem vor fi puse in practica, atunci intrarea Romaniei in Schengen si cu granitele terestre, devine in totalitate inutila.

Ungaria a promis ajutor pentru finalizarea intrarii Romaniei in Schengen si cu granitele terestre, dar dupa cum arata situatia acum, Viktor Orban promite doar sa ne distruga visul vechi de peste 1 deceniu, nu sa il transforme in realitate, iar cheia sta in Rusia, la Kremlin, acolo de unde vin ordinele pentru premierul maghiar la ora actuala, impreuna cu problemele noastre

„Viktor Orban face vizite la Moscova, se întâlneşte cu liderul Rusiei şi relaxează modul de acordare a vizelor pentru cetăţenii ruşi, cu toate că pachetele de sancţiuni ale Consiliului European interzic acest lucru. Viktor Orban, deşi se află la preşedinţia rotativă a Consiliului European, face ce vrea.

Pentru noi, demersul de a scoate Ungaria din Schengen este foarte dureros şi nu ne avantajează deloc. Ne zbatem de atâţia ani să intrăm în Schengen, iar dacă Ungaria ar fi exclusă, ar fi foarte complicat. Practic, nu am avea altă rută terestră pentru a ajunge în Schengen. a afirmat ministrul Marcel Bolos.”