ELECTRICA: Explicatii privind AMENINTAREA Ascunsa in Casele a Milioane de Clienti din Romania

ELECTRICA a decis sa publice o serie de explicatii importante cu privire la amenintarea ascunsa din casele a milioane de clienti din Romania.

ELECTRICA Explicatii AMENINTAREA Ascunsa Casele Milioane Clienti Romania

ELECTRICA, furnizorul de energie cu aproape 4 milioane de clienti care depind de serviciile sale la nivel national in momentul de fata, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor o amenintare extrem de serioasa care exista in casele multor oameni, una care reprezinta un pericol ascuns despre care foarte multi nu stiu, dar care poate provoca probleme extrem de serioase.

ELECTRICA vorbeste mai jos despre scurtcircuite, un pericol care exista in orice cladire prin care trece curent electric, iar din cauza lor pot aparea incendii si daune extrem de serioase pentru locatarii/detinatorii lor, compania oferind si o serie de informatii cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja impotriva efectelor devastatoare pe care le pot avea.

ELECTRICA ofera cateva recomandari pentru a incerca sa ne ferim de pericolele produse de scurtcircuite, incepand cu verificarea periodica a instalatiilor de electricitate din cladirile pe care le avem, sau in care locuim, cel mai bine impreuna cu un specialist autorizat, care sa poata descoperi eventuale deficiente in sistemul care exista intr-o anumita locatie.

ELECTRICA spune deasemenea si ca este esential sa evitam supraincarcarea sistemelor de furnizare a energiei electrice din cladirile noastre, fara a conecta mai multe dispozitive la aceeasi priza, dar si folosirea de elemente disjunctoare si prize cu protectie la supratensiune, mai multe detlaii fiind disponibile mai jos pentru cei care vor sa afle toate aceste detalii.

Protejeaza-te de scurtcircuite! Scurtcircuitul poate provoca incendii și daune grave. lata cateva masuri simple pentru a preveni riscurile: verifica instalațiile: Fa verificari periodice cu un specialist autorizat. Evită supraîncărcarea: Nu conecta prea multe dispozitive într-o priza; foloseste protecții: Instaleaza disjunctoare si prize cu protectie la supratensiune.