ANM: ALERTA NOWCASTING Meteorologica Oficiala de ULTIM MOMENT in România pe 14 August 2024

ANM a emis o alertă nowcasting metorologică oficială de ultim moment în România pe 14 august 2024, aducând în atenție fenomene de vreme severă.

ANM ALERTA NOWCASTING Meteorologica Oficiala ULTIM MOMENT România 14 August 2024

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, a emis o alerta nowcasting meteorologica oficiala de ultim moment pentru Romania pe 14 august 2024, aducand in imediata noastra atentie toate fenomenele de vreme severa care ne vor afecta in cursul urmatoarelor ore, dupa cum puteti vedea si voi mai jos chiar acum.

ANM vorbeste despre ceata, care va reduce vizibilitatea pana la doar sub 50 de metri in regiunile care sunt vizate de catre acest cod galben de atentionare meteorologica, asa ca trebuie sa fim foarte prudenti in tot ceea ce facem, pentru a nu risca sa avm probleme, oriunde dorim sa mergem, ceea ce se poate intampla in orice moment, din pacate.

COD GALBEN!

Data emiterii : 14-08-2024 ora 7:04.

Valabil de la : 14-08-2024 ora 7:15.

In zona : Județul Constanta: Cobadin, Ostrov, Negru Vodă, Băneasa, Topraisar, Lipnița, Peștera, Chirnogeni, Albești, Independența, Oltina, Aliman, Ciocârlia, Amzacea, Deleni, Adamclisi, Dobromir, Mereni, Ion Corvin, Comana, Bărăganu, Cerchezu, Dumbrăveni;

Se vor semnala : Ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m.