Formula 1: Planul Anunțat de Lewis Hamilton Înaintea Plecării de la Mercedes la Ferrari

Formula 1 are dezvăluit de către Lewis Hamilton planul important înaintea plecării de la Mercedes la Ferrari, hotărârile luate de către britanic.

Formula 1 Planul Anunțat Lewis Hamilton Înaintea Plecării Mercedes Ferrari

Formula 1 îl ține mereu în priză pe Lewis Hamilton, pilotul britanic fiind conectat în totalitate la sportul pe care îl iubește, însă el știe că va veni un moment în care nu va mai putea continua, iar despre asta a vorbit recent, spunând că muncește foarte mult în fiecare an, cu pauze scurte, dar chiar și așa, este pregătit să facă față provocărilor.

Formula 1 îi oferă lui Lewis Hamilton provocările de care are nevoie pentru a avea succes, iar el spune că are un plan și o strategie pe care vrea să le pună în aplicare pentru a continua să fie un șofer de top inclusiv peste câțiva ani de zile, la ora actuală el neavând vreun gând de retragere, chiar dacă a ajuns la o vârstă la care mulți piloți fac asta.

Formula 1 este acum într-o pauză competițională, iar Lewis Hamilton se bucură de timpul liber pe care-l are înainte de următoarele curse, chiar dacă nu este o perioadă foarte mare fără activitate, însă el spune că profită la maxim de ea pentru a se încărca și s fi pregătit să câștige noi curse în următoarele luni.

“Cu siguranță este. Sunt zile în care simt că mor, nu știu cât mai pot continua. Sunt zile în care simt că, la naiba, vreau o pauză, o pauză adevărată, pentru că nu sunt chiar pauze mari în sezon ca în alte sporturi.

Dar am un plan mental pentru cât timp vreau să merg mai departe. Trebuie doar să elaborez strategii și să aliniez lucrurile. Mă ocup foarte mult de asta, cum ar fi să mă uit la mărcile cu care lucrez și la companiile pe care le încep.”