BANCA Transilvania, intr-o miscare care marcheaza un prim pas concret luat de catre cea mai mare institutie financiara din Romania, dar si europa de Sud-Est, in procesul sau de integrare a OTP Bank Romania in Grupul Banca Transilvania, clientii OTP Bank Romania beneficiaza acum de un acces semnificativ extins la bancomatele.
BANCA Transilvania a anuntat in cadrul unui comunicat oficial faptul ca, posesorii de carduri emise de OTP Bank Romania pot efectua operatiuni de retragere de numerar si verificare a soldului la oricare dintre cele peste 1.900 de bancomate BT, in aceleasi conditii de cost ca si la ATM-urile propriei banci.
BANCA Transilvania spune ca aceasta facilitate aduce un plus considerabil de confort pentru clientii OTP Bank Romania, fie ca sunt persoane fizice sau companii, oferindu-le acces la o retea extinsa de bancomate, distribuite in 350 de localitati din intreaga tara. Astfel, numarul total de bancomate la care clientii OTP Bank pot avea acces creste considerabil, aducand o imbunatatire importanta a serviciilor disponibile pentru acestia.
BANCA Transilvania: Comunicat Oficial de ULTIM MOMENT cu Masura IMPORTANTA la Nivelul Intregii Tari
BANCA Transilvania a preluat OTP Bank Romania, care dispune in prezent de peste 380.000 de carduri emise si aproape 150 de bancomate in 83 de localitati, se afla in plin proces de integrare in Grupul Banca Transilvania, dupa ce achizitia a fost finalizata la sfarsitul lunii iulie 2024.
BANCA Transilvania este totusi constienta de faptul ca, cu toate acestea, in aceasta perioada de tranzitie, activitatea celor doua banci se desfasoara inca separat, iar clientii OTP Bank Romania trebuie sa continue sa apeleze la serviciile propriei banci pentru alte tipuri de operatiuni.
Pentru a facilita accesul la informatii, atat site-ul Bancii Transilvania, cat si bancomatele celor doua banci ofera optiuni de consultare in limba maghiara, asigurand astfel o accesibilitate sporita pentru o gama larga de clienti.
BANCA Transilvania face astfe un prim pas important in cadrul procesului de integrare si sugereaza o serie de beneficii viitoare pentru clientii ambelor institutii bancare, pe masura ce tranzitia catre un singur grup bancar va continua sa se desfasoare.