Formula 1: Anuntul de ULTIM MOMENT al lui Lewis Hamilton privind Problemele McLaren

Formula 1 Anuntul ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Problemele McLaren

Formula 1 a continuat weekend-ul trecut, iar Lewis Hamilton n-a avut parte tocmai de cea mai buna cursa, iar asta nu e vreo mare surpriza, dar chiar si asa, pilotul britanic a vorbit despre rivalii Mercedes, cei de la McLaren, oferind cateva detalii cu privire la motivele din spatele esecului lor in Italia, unul destul de insemnat.

Formula 1 poate produce surprize extrem de mari in cursele la care participa pilotii, iar in cazul lui Lewis Hamilton vorbim fix despre acest lucru, pentru ca el afirma ca McLaren a fortat prea tare masinile pe circuit, ceea ce a dus la o uzura prea rapida a cauciucurilor, iar de aici ar fi inceput problemele pana la finalul cursei.

Formula 1 este si un sport de anduranta, pentru ca vorbim despre multe tururi pe circuite, iar Lewis Hamilton stie asta, el afirmand ca pe masura ce afla informatii despre timpii echipei McLaren, devenea tot mai clar faptul ca echipa nu avea cum sa faca fata unui ritm atat de intens si urma sa treaca prin probleme cu cauciucurile.

“Cred că McLaren a avut ritmul de a câștiga, pur și simplu au împins prea tare. Făceau tururi mult prea rapide devreme și și-au ucis cauciucurile. Bănuiesc că au plănuit literalmente două opriri, de aceea au împins atât de tare. Dacă pur și simplu s-au dat înapoi și au plecat mai mult, ar fi putut, cu siguranță, să facă o oprire.

Dar aș putea spune. Primeam informații despre timpii tur pe care îi făceau și nu există nicio posibilitate ca anvelopele tale să reziste în acel ritm. a declarat pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.”

author avatar
Redactia iDevice.ro