Problemele Oficiale FAN Courier de ULTIM MOMENT cu Livrarea Coletelor in Romania

Problemele Oficiale FAN Courier ULTIM MOMENT Livrarea Coletelor Romania

FAN Courier anunta dificultati majore in desfasurarea activitatii de livrare a coletelor in mai multe zone din Romania, iar asta pentru ca problemele generate de inundatii au afectat diverse localitati din Moldova, provocand haos pe sosele si asta a afectat multa lume.

FAN Courier afirma faptul ca in ultimele zile echipele sale de curieri se confrunta cu drumuri impracticabile si conditii meteorologice severe, ceea ce face imposibila asigurarea livrarilor la timp in unele regiuni, cel putin pana cand autoritatile vor readuce situatia la normal.

FAN Courier spune ca in judetul Galati, localitatile cele mai afectate sunt Pechea, Slobozia, Conachi, Suhurlui, Corod, Costache Negri, Cudalbi si Certesti, unde FAN Courier a decis sa suspende temporar livrarile si ridicarile de colete. Activitatea in aceste zone va ramane sistata pana la imbunatatirea conditiilor si refacerea infrastructurii de transport.

Compania isi exprima regretul pentru inconvenientele cauzate si multumeste clientilor pentru intelegere si rabdare. “Siguranta echipelor noastre si a comunitatilor in care operam este esentiala. Depunem toate eforturile pentru a relua activitatea in cel mai scurt timp posibil”, au declarat oficialii FAN Courier.

Autoritatile locale si echipele de interventie lucreaza intens pentru a restabili circulatia si a remedia daunele provocate de inundatii, astfel incat livrarile sa poata fi reluate cat mai curand.

author avatar
Redactia iDevice.ro